Stiri: Retail

Livrari Auchan

Livrări Auchan. Anunţul făcut de companie

20.06.2020

Livrări Auchan. Lanţul de supermarketuri Auchan a anunţat că a lansat un parteneriat cu aplicația Lola Market pentru livrări într-o oră, în București. Nu mai puţin de 14.000 de produse disponibile la comandă prin platforma Lola Market.

Livrări Auchan. Peste 14.000 de produse

Aşadar, începând din 20 iunie, bucureștenii pot comanda online produse din magazinele Auchan prin platforma de livrări Lola Market. Oferta supermarketului cuprinde, pentru început, peste 14.000 de produse alimentare și nealimentare. Comenzile urmează a fi livrate în Bucureşti în maximum o oră de la plasarea comenzii în aplicația Lola Market. De asemenea, acestea pot fi livrate şi în intervalul orar dorit de client, în aceeași zi, între orele 10-21.

Livrări Auchan. Taxa de livrare

Conform celor două companii, prețurile produselor listate în aplicație sunt cele din magazinele Auchan, iar comenzile nu necesită o valoare minimă. Taxa de livrare pornește de la 19,99 lei, produsele comandate fiind livrate prin flota proprie de livratori a platformei Lola Market.

Livrări Auchan. Avantaje

Printre avantajele oferite clienților prin acest nou serviciu se numără și posibilitatea de a beneficia de cumpărături personalizate. Astfel, prin intermediul aplicației Lola Market, disponibilă pe smartphone, tabletă și web, care poate fi descărcată din Appstore si Google Play, clienții pot discuta în timp real cu persoana care realizează cumpărăturile în locul lor pentru a rezolva rapid orice modificare în coșul comandat.

Ce spun reprezentanţii Auchan?

„Prin acest parteneriat, Auchan face încă un pas în direcția extinderii serviciilor de livrare la domiciliu, adăugând opțiunea de comandă cu livrare rapidă într-o oră prin aplicația Lola Market tuturor celorlalte modalități de livrare existente deja, realizate prin parteneriate cu companii de livrare naționale sau locale și cu Poșta Română, pentru comenzi livrate în aceeași zi sau în 24-48 de ore”, au anunţat reprezentanţii companiei.

Citeşte şi BNR: Finanţarea economiei reprezintă o preocupare majoră