Stiri: Retail

Livrari elefant.ro Posta Romana

Parteneriat între Poşta Română şi elefant.ro

07.12.2020

Livrări elefant.ro Poşta Română. Începând din 7 decembrie 2020, elefant.ro va oferi clienților săi posibilitatea de a comanda produsele preferate cu livrare prin oficiile Poștei Române. Acest lucru este posibil în urma unui parteneriat semnat între cele două companii. Prin urmare, rețeaua de puncte de livrare disponibile pentru cei peste 2,5 milioane de clienți ai elefant.ro se extinde cu 628 de oficii poștale, aflate pe tot teritoriul țării.

Livrări elefant.ro Poşta Română. Opţiuni de livrare variate

“Prin intermediul acestui parteneriat cu Poșta Română dorim să oferim tuturor clienților elefant.ro acces la opțiuni variate de livrare, indiferent unde se află. Am ascultat mereu vocea clienților și, în ultimul an, am investit o mare parte din eforturile noastre de dezvoltare către îmbunătățirea experienței acestora, de la primul click pe site până când intră în posesia produselor comandate”, explică Sergiu Chircă, CEO la elefant.ro.

Livrări elefant.ro Poşta Română. Strategia de extindere

„Contractul cu elefant.ro este extrem de important în strategia Poştei Române de a-şi extinde cota de piaţă pe segmentul comerţului online. Ne îndreptăm permanent către zona de clienţi netradiţională a Poştei Române, iar parteneriatul cu elefant.ro ne reconfirmă că avem capacitatea de a ne adapta rapid la schimbările de pe piaţa serviciilor poștale”, a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al Poştei Române.

De curând, elefant.ro a semnat şi un parteneriat și cu easybox pentru folosirea în procesul de livrare a celor peste 800 de pachetomate deținute de partenerul său la nivel național. Prin cele două parteneriate, compania ajunge astfel la o rețea totală de peste 1500 de puncte de livrare. În plus, sunt acoperite toate județele țării.

Citeşte şi Licitaţie 5G România. Anunţul făcut de ANCOM