Stiri: Retail

Livrari Glovo

Livrări Glovo: Parteneriat extins cu Auchan

26.04.2021

Livrări Glovo. Parteneriatul dintre Glovo și Auchan va fi extins. Cele două companii au anunţat că introduc în aplicație preparate gătite din zona gastro a hipermarketurilor. Astfel, utilizatorii Glovo au și posibilitatea de a comanda mâncare gătită, supe, ciorbe, salate, deserturi și băuturi non-alcoolice din restaurantele Auchan.

Livrări Glovo. 60 de noi produse

„Extinderea parteneriatului cu Auchan prin adăugarea a peste 60 produse din zona gastro a reprezentat un pas firesc și are la bază dorința noastră de a transforma Glovo în aplicația care le oferă utilizatorilor noștri răspuns la nevoile lor diverse. Ne dorim ca prin toate eforturile noastre să fim aproape de aceștia, de aceea vom continua să le oferim un serviciu de calitate și util.”, a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo CEE.

Serviciul este disponibil în 18 oraşe

Serviciul este disponibil în toate cele 18 orașe în care retailerul este prezent, cu toate cele 33 de restaurante La Masă pe care le deține. Livrările sunt efectuate în maximum 40 minute de la plasarea comenzii. Meniurile zilei au prețuri accesibile, ajungând până la 15,99 lei.

Aplicația nu percepe o valoare minimă a comenzii, iar costul livrării pentru comenzile făcute de la Auchan va porni de la 1,99 lei și poate ajunge până la 5,99 lei, în funcție de orașele în care serviciul este disponibil.

Livrări Glovo. Anunţul făcut de reprezentanţii Auchan

„Suntem încântați să dezvoltăm această colaborare și să oferim utilizatorilor Glovo oportunitatea de a-și comanda acum și mâncare gătită din restaurantele La Masă, din Auchan, respectiv o selecție variată de gusturi autentice din bucătăria românească tradițională. Toate preparatele sunt gătite zilnic în locațiile noastre, folosindu-se ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate, în ton cu dorința noastră de a reinventa lucrurile simple”, a declarat Laurențiu Furtună, Director Ecommerce and Digital Auchan Retail România.

Citeşte şi Programul O nouă viață by Auchan se extinde. Anunţul făcut de retailer