Stiri: Stiri

Cargus își extinde portofoliul de clienți în Polonia

Livrările Cargus au crescut cu 44% în primul trimestru al anului

03.06.2014

Cargus anunță mutarea sediului central, pentru a putea susţine creşterea companiei. Sediul cel nou oferă 3.000 m2 pentru sortare şi depozitare, 1800 m2 spaţiu pentru birouri clasa A și o parcare de 10.000 m2 pentru tranzitul maşinilor de curierat. Investiția în noul sediul s-a ridicat la 300.000 euro în echipament de sortare, procesare şi prelucrare şi oficialii companiei mizează pe o creștere a capacității de livrare.

Cargus a avut parte de o creștere rapidă în ultima perioadă, iar mărirea capacităţii de sortare a devenit obligatorie. Creşterea volumului în primul trimestru al acestui an a fost foarte mare, cu 44% mai multe livrări decât în aceeaşi perioadă a anului 2013. Mai mult, ne aşteptăm să avem o creştere a volumului datorită investiţiilor făcute în noi produse şi servicii și avem nevoie să acomodăm corespunzător noul volum de livrări – declară Gian Sharp, CEO-ul Cargus.

Sediul Cargus se află pe Șoseaua de Centură, Nr. 32A, Tunari. Fostul sediu din Calea Bucureștilor, Nr. 1, Otopeni, nu mai este utilizat de companie.