Stiri: Companii

Locuri de muncă pentru români iulie 2022.

Locuri de muncă pentru studenți în Germania

13.01.2020

Locuri de muncă pentru studenți în Germania. Agenţia Naţională a Ocupării Forţei de Muncă (ANOFM) a anunțat că de astăzi, 13 ianuarie 2020, începe perioada de înregistrare a aplicaţiilor în programul destinat studenţilor care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară, minimum două luni.

Locuri de muncă pentru studenți în Germania. Posturi disponibile

Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producţia industrială şi în domeniul serviciilor.

Cine se poate înscrie în program?

La acest program pot aplica studenţii cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani. Este vorba de cei care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară. Unitatea trebuie să fie acreditată conform legii.

În plus, studenții trebuie să dețină cunoştinţe bune sau foarte bune de limba germană.

Locuri de muncă pentru studenți în Germania. Consilierii EURES pot oferi mai multe informații

În vederea înregistrării aplicaţiilor, studenţii interesaţi de această oportunitate se pot adresa consilierului EURES din cadrul agenţiei judeţene/municipale pentru ocuparea forţei de muncă din judeţul în care studiază sau domiciliază, în perioada 13 ianuarie – 14 februarie.

Citește și Prețuri carburanți 2020. Ce efecte a avut reducerea accizei la benzină și motorină?