Constructii

Lödige Machine – tehnologie, în mișcare

01.07.2015

Cel mai bine vândut produs este în prezent elevatorul hidraulic de tip foarfecă. Membră a grupului Lödige Industries, Lödige Machine și-a început activitatea de producție cu piese de mici dimensiuni, destinate echipamentelor de încărcare, industriale şi de ridicare, evoluând treptat către maşini complet echipate. În ultimii ani, compania a finalizat proiecte majore precum echipamentul transportor pentru BMW Germania, noul aeroport internaţional din Doha, Qatar oferind pentru acesta echipament pentru încărcare, precum și pentru proiectul noului aeroport internaţional Cathay Pacific, din Hong Kong, China, dar a fost partener și la extinderea a două aeroporturi ale armatei Statelor Unite ale Americii.

Activitatea pe plan local a început în anul 2006, când Lödige Industries a deschis o nouă unitate de producţie în România, la Brașov. Numărul angajaților a crescut odată cu trecerea timpului, în prezent acesta ridicându-se la 100, iar din 2011, unitatea de producție se concentrează pe fabricarea și comercializarea propriilor produse. “Portofoliul de produse este format din soluții precum lift standard pentru mărfuri, lift standard pentru autovehicule, lift standard simplificat pentru mărfuri, elevatoare industriale tip foarfecă, elevatoare tip foarfecă pentru autovehicule, platformă pentru autovehicule și echipamente de încărcare ce au compartiment”, ne-a declarat Marin Danuț Dincă, directorul general Lödige Machine SRL.

La șase ani de la lansarea companiei pe plan local, mai exact pe 14 iulie 2012 a fost inaugurată o nouă hală de producţie în Parcul Industrial Prejmer. Investiția pentru aceasta s-a ridicat la peste 7 milioane de euro, având o suprafață de 4.500 de metri pătrați, din totalul de două hectare, achiziţionate de Concernul Loedige Industries. Investiția a fost realizată în vederea dublării cifrei de afaceri, dar și creșterii numărului de angajați.

Portofoliu de produse

Pe plan local, cel mai solicitat produs este în prezent elevatorul hidraulic de tip foarfecă, produs care este destinat pentru a ridica marfa în vederea încărcării și descărcării ei în și din diferite vehicule.

Elevatorul hidraulic de tip foarfecă a fost conceput astfel încât să poată fi folosit atât în interiorul unei clădiri, cât și în exteriorul acesteia. ”Pentru a respecta standardele de calitate ale producţiei, Lödige Machine este supusă anual unui audit efectuat de către grupul Lödige. Compania este certificată de TUV NORD, conform DIN EN ISO 9001-2008 şi deţine aparate de sudură conforme cu DIN EN 18800. Elevatoarele industriale tip foarfecă sunt concepute și fabricate în conformitate cu standardul DIN 1570-1”, a adăugat directorul general Lödige Machine.

Servicii

Compania este cunoscută nu doar pentru produsele sale de calitate, ci și pentru serviciile de tip post-vânzare și pentru asistența oferită partenerilor care achiziționează lifturile, elevatoarele și platformele de acces Lödige.

Astfel, doritorii pot apela la contracte de întreţinere încheiate la nivel local, regional şi naţional, asigurându-se de un serviciu non-stop din partea specialiștilor Lödige Machine. Inginerii şi personalul instruit după ultimele standarde din industrie oferă asistență pentru o gamă completă de opţiuni de întreţinere, iar dacă este nevoie, compania oferă și contracte personalizate, care corespund atât echipamentului achiziționat, cât şi bugetului stabilit de client.

Mai mult decât atât, compania oferă sisteme de întreţinere preventivă, concepute pentru a corespunde necesităţilor oricărui sistem de ridicare, dar și lucrări suplimentare, pentru a răspunde tuturor cerinţelor, precum inspecții detaliate, testări personalizate, schimbarea scopului de utilizare pentru echipamente, dar și scheme modulare de renovare pentru relocare completă și proceduri de proiectare, implementare, instalare și fabricare. 

Project Manager

Dipl.-Ing. Mircea Spatacean, Tel. +40 268 405-124, Mobile +40 756 166 731, 

Fax +40 268 405-110, email:  m.spatacean@lodige.com 

Product Manager

Dipl.-Ing. Cristian Soare, Tel. +40 268 405-123, Mobile +40 756 166 728,

Fax +40 268 405-110, email: c.soare@lodige.com

http://www.lodige.com