Logicor deschide un nou depozit logistic în Bucureşti

20.10.2017
Logicor a anunţat finalizarea dezvoltării unui nou depozit de logistică de 40.000 mp în București. Noua clădire (Clădirea C) face parte din parcul de distribuție Logicor București I, aflat în Mogoșoaia. Parcul logistic, alcătuit din trei clădiri care oferă un spațiu de depozitare total de 82.900 mp, este situat la 10 km de centrul Capitalei.

Clădirea C este 85% preînchiriată pe termen lung unor clienți internaționali, printre care se numără IKEA, Heineken, companii farmaceutice și FMCG.
Pe lângă cele trei clădiri deja existente, compania mai are potențial de dezvoltare pentru încă aproximativ 64.000 mp. În afară de București I, Logicor deține terenuri pentru dezvoltări ulterioare în Brașov, Sibiu, Glina și Timișoara.
„Piața imobiliară de logistică și spații industriale este în acest moment cea mai dinamică din Europa Centrală și de Est, cu o rată de neocupare în continuă scădere. Datorită poziționării sale, Logicor vine în întâmpinarea cererii în creștere pentru spații logistice situate în locații excelente, venite atât din partea clienților existenți, cât și potențiali”, a spus Bartosz Mierzwiak, Managing Director Logicor Europa Centrală și de Est.

Citiți și despre: