Stiri: Companii

Guala Closures vrea să preia Astir Vitagiannis

Lorelai preia Gemma Holding. Anunțul făcut de Consiliul Concurenței

14.11.2022

Lorelai preia Gemma Holding. Consiliul Concurenţei a anunțat că a autorizat tranzacţia prin care Lorelai S.p.A., Italia, a preluat Gemma Holding S.R.L., Italia. Această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească.

Lorelai este o companie de investiții

Lorelai este o companie de investiții controlată de The Carlyle Group din Statele Unite ale Americii.

În România, firmele din portofoliul fondurilor administrate de Carlyle activează în domenii variate, de la energie electrică și gaze, până la produse financiare sau farmaceutice.

Produsele Gemma

Gemma este companie holding a grupului OCMIS, activ, în principal, în producția și distribuția de soluții de irigare prin aspersiune și accesorii aferente.

Lorelai preia Gemma Holding. Analiza Consiliului Concurenței

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Citește și The Sherwin-Williams Company vrea să preia Industria Chimica Adriatica. Anunțul făcut de Consiliul Concurenței