Stiri: Finante

Loteria bonurilor fiscale. 172 de tranzacții Visa, câştigătoare

19.10.2015

Loteria bonurilor fiscale. În România, posesorii de carduri Visa au realizat pe 16 septembrie 172 de tranzacții cu o valoare cuprinsă între 274 și 274,99 lei. Aceştia ar putea fi printre cei 100 de câștigători ai Loteriei bonurilor fiscale, prin care se oferă premii în valoare totală de un milion de lei.

Pentru a-și revendica câştigurile, bonurile fiscale câștigătoare trebuie depuse în original, în maximum 30 de zile de la data extragerii, la orice unitate ANAF, împreună cu o copie a actului de identitate și o cerere scrisă.

Valoarea totală a premiilor de un milion de lei se va împărți în mod egal între cel mult 100 de câștigători care solicită și îndeplinesc condițiile Loteriei bonurilor fiscale.

La extragerea de ieri, au participat bonurile fiscale emise în perioada 1 – 30 septembrie 2015, pentru cumpărăturile plătite cu cardul, bonuri de masă sau numerar.

După centralizarea bonurilor câștigătoare, dacă numărul acestora depășește 100, va fi organizată o nouă extragere pentru desemnarea a maximum 100 de câștigători.

Rezultatele vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al ANAF și al Loteriei Română, pentru o perioadă de 30 de zile.

Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

Loteria bonurilor fiscale: Verificaţi dacă vă număraţi printre câştigători