Stiri: Finante

Loteria bonurilor fiscale. Bonurile câştigătoare la extragerea de duminică

17.08.2015

Ieri a avut loc a doua extragere lunară a Loteriei bonurilor fiscale, aferentă bonurilor din perioada 1-31 iulie, anul curent, în studioul TV al Loteriei Române. Fondul de premiere este de 1 milion de lei şi va fi acordat către maximum 100 de câştigători, care vor fi desemnaţi în urma altei extrageri.

Rezultate extragere:

Luna câştigătoare: 7 – luna iulie
Ziua câştigătoare: 23
Valoarea câştigătoare: 364

Astfel, bonurile fiscale în valoare de 364 lei emise pe 23 iulie au ieşit câştigătoare la a doua extragere lunară a Loteriei bonurile fiscale. Cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de 1 milion de lei, pot fi depuse începând de astăzi la sediile ANAF.

Extragerea din urne a bilelor au desemnat ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare în prima etapă de selecţie.

După centralizarea bonurilor câştigătoare, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare, se arată într-un comunicat al Ministerului Finanţelor Publice.

La această extragere au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1-31 iulie, fără a fi necesară înregistrarea prealabilă a acestora într-o bază de date.

Depunerea cererilor de revendicare se realizează începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, prin depunerea în original a bonului fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.