Loteria bonurilor fiscale

Loteria bonurilor fiscale. Află dacă te numeri printre câştigători!

17.09.2018

Loteria bonurilor fiscale şi-a desemnat câştigătorii lunii august. Astfel, bonurile emise pe 21 august 2018, având valoarea de 60 de lei, au fost desemnate câştigătoare la extragerea de duminică. La Loteria bonurilor fiscale de duminică au participat bonurile din perioada 1-31 august 2018.

Fondul de premiere este de 1 milion de lei. Din această sumă vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Loteria bonurilor fiscale. Când se depun bonurile câştigătoare?

Cei care deţin bonuri cu valoarea de 60 de lei pot depune cererile de revendicare a premiilor începând de astăzi. Aceştia au la dispoziţie, pentru acest lucru, 30 de zile.

Bonurile trebuie să fie depuse în original. Alături de acestea se anexează şi copia actului de identitate și o cerere. Toate actele se pot transmite către orice administrație fiscală din structura ANAF.

Loteria bonurilor fiscale. Cum se face selecţia câştigătorilor?

În cadrul Loteriei bonurilor, selecția câștigătorilor este realizată în două etape.

Prima constă în extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii și valoarea bonurilor câștigătoare.

În cazul în care numărul cererilor de revendicare depăşeşte100, urmează să fie organizată cea de-a doua extragere. Aceasta va stabili cele 100 de bonuri câștigătoare.

Loteria bonurilor fiscale. Condiţii pentru cei care au bonuri câştigătoare

Un bon este câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ o serie de condiții prevăzute de lege. Bonul trebuie să aibă înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

După depunerea bonurilor, fiecare unitate ANAF trebuie să elibereze persoanei care a depus documente o copie a acestora cu mențiunea „conform cu originalul”. Pe acest act va fi scris şi numărul unic de înregistrare.

Lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile Ministerului de Finanţe și ANAF.

Dacă după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde sub 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărțit persoanelor care le-au depus.

Dacă se constată depășirea numărului de 100 de cereri de revendicare, va fi organizată o a doua extragere. Aceasta are în vederea determinarea celor 100 de câștigători.

Citeşte şi Topul celor mai bogate oraşe din lume

 

 

 

 

 

Citiți și despre: