Stiri: Economie

Loteria bonurilor fiscale. Extragerea de astăzi va începe la ora 17.00

20.12.2015

Astăzi va avea loc o nouă extragere în cadrul Loteriei bonurilor fiscale. Extragerea se organizează pentru bonurile emise în perioada 1 – 30 noiembrie, iar fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Conform Ministerului de Finanţe, selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Prima etapă are loc astăzi şi va consta în extragerea bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor fiscale câștigătoare. După aceea, dacă numărul cererilor de revendicare depăşeşte o sută, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru că pot fi doar 100 de bonuri câștigătoare.

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 17.00.

Extragerea în cadrul Loteriei bonurilor fiscale va avea două etape:

– etapa I: va fi extrasă o bilă pentru determinarea zilei bonurilor câștigătoare;

– etapa II: vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câștigătoare
Extragerea va fi realizată cu urnele și bilele pe care Loteria Română le utilizează pentru tragerile loto şi va fi supravegheată de o comisie de tragere formată din câte un reprezentant al MFP, ANAF și CNLR.

Cererile de revendicare pot fi depuse de către câştigători începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile.

Aceştia trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.