Loteria bonurilor fiscale. Verificaţi dacă vă aflaţi printre câştigători

21.12.2015

Loteria bonurilor fiscal. La extragerea de duminică, bonurile fiscale emise în data de 28 noiembrie, cu o valoare de 538 de lei, au fost desemnate câștigătoare. La această extragere au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1 – 30 noiembrie.

Fondul total de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Conform Ministerului Finanțelor Publice, dacă numărul cererilor de revendicare trece de o sută, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru că pot fi doar 100 de bonuri câștigătoare.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând de luni, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

În situația în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista centralizatoare cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărțit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticității bonurilor câștigătoare. Dacă în urma centralizării listei bonurilor fiscale pentru care s-au revendicat premiile, se constată depășirea numărului de maximum 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câștigători.

 

 

 

Citiți și despre: