Loteria bonurilor fiscale. Verificaţi dacă vă numărăţi printre câştigători

28.12.2015

Loteria bonurilor fiscale. Bonurile fiscale emise în data de 12 octombrie, cu o valoare de 766 de lei, au fost desemnate câștigătoare la extragerea de Crăciun a Loteriei bonurilor fiscale, care a avut loc ieri seară.

La extragere au participat toate bonurile emise în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2015, iar fondul total de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Astfel, dacă numărul cererilor de revendicare trece de o sută, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru că pot fi doar 100 de bonuri câștigătoare.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând de astăzi, timp de 30 de zile.

Posesorii bonurilor fiscale câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

În situația în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista centralizatoare cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărțit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticității bonurilor câștigătoare.

Dacă în urma centralizării listei bonurilor fiscale pentru care s-au revendicat premiile, se constată depășirea numărului de maximum 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câștigători.