Stiri: Finante

Loteria bonurilor fiscale

Loteria bonurilor fiscale. Verifică dacă ai câștigat!

21.01.2019

Loteria bonurilor fiscale. Bonurile emise pe data 13 decembrie 2018, cu o valoare de 905 lei, au fost desemnate câştigătoare la extragerea de duminică, 20 ianuarie 2019. Extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise între 1 și 31 decembrie 2018 a avut loc ieri.

Loteria bonurilor fiscale. 1 milion de lei

Fondul de premiere este de 1 milion de lei. Din această sumă vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 20 ianuarie a.c., a fost organizată prima etapă, care a constat din extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii și valoarea bonurilor câștigătoare.

Loteria bonurilor fiscale. A doua etapă

În cazul în care numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câștigătoare.

Extragerea va avea două etape:

– etapa I: va fi extrasă bila pentru determinarea zilei emiterii bonurilor câștigătoare, cu numere de la 1 la 31;

– etapa II: vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câștigătoare.

Loteria bonurilor fiscale. Cererile de revendicare a premiilor

Cererile de revendicare ale premiilor pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile.

Cei care dețin bonuri câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Loteria bonurilor fiscale. Condiții

Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii precum și numărul de ordine).

Dacă după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărțit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticității bonurilor câștigătoare.

În cazul în care în urma centralizării se constată depășirea numărului maxim de 100 de cereri de revendicare, va fi organizată o a doua extragere în vederea determinării a 100 de câștigători.

Citește și Piața de e-commerce din România, evoluție spectaculoasă în 2018