Stiri: IT&C

LSEG

LSEG sărbătorește cinci ani de investiții în România

07.12.2022

LSEG (London Stock Exchange Group) sărbătorește cinci ani de investiții în România la Centrul său de Tehnologie din București. Compania are acum 600 de angajați în București având în continuare planuri de creștere pentru următorul an. Echipa din București dezvoltă soluții software pentru piețele financiare globale.

Oportunități în educație, angajare și dezvoltare personală

În toată această perioadă LSEG România s-a implicat activ în susținerea comunității locale prin crearea de oportunități în educație, angajare și dezvoltare personală. Anul acesta, LSEG a contribuit atât în comunitatea locală prin sprijinirea tinerilor din medii defavorizate, cât și în renovarea unei școli din Hamcearca și renovarea unui laborator de IT pentru elevi. Împreună cu British Embassy Bucharest, compania a făcut pași importanți în educarea copiilor în diversitate, incluziune, și nu numai.

LSEG România susține dezvoltarea echipei locale de specialiști

LSEG România continuă să crească și să susțină dezvoltarea echipei locale de specialiști, menținându-și promisiunea de a investi în comunitatea locală. Prin achizițiile Refinitiv în 2021 și TORA în 2022, LSEG România crește oportunitățile pentru specialiștii din industria IT într-o varietate de tehnologii și servicii bazate pe date care deservesc cele trei divizii ale companiei: Data & Analytics, Piețele de capital și Post Trade.

Citeşte şi Web3: Tehnologia care va schimba modul în care folosim internetul