Mesaje de tip phishing BCR.

Lucian Anghel, noul președinte al Comitetului Executiv al BCR BpL

05.01.2016

Lucian Anghel, președintele Directoratului și director general al BCR Pensii, este noul președinte al Comitetului Executiv al BCR Banca pentru Locuințe (BCR BpL), în urma autorizării sale de către BNR.

Doctor în economie, Lucian Anghel a absolvit Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică la Academia de Studii Economice și a urmat cursuri postuniversitare la Georgetown University Washington SUA, precum și un executiv development program organizat de HEC Montreal Canada.

Lucian Anghel și-a început cariera de bancher în 1996. A avansat treptat, ocupând funcțiile de consilier al președintelui băncii, director adjunct al echipei de implementare a planului de structurare a BCR coordonat de BERD și IFC și trezorier adjunct. Din 2007 a ocupat poziția de economist-șef și director executiv al direcției de strategie și cercetare din BCR. Lucian Anghel a fost membru în Boardul Director al Erste Asset Management și BCR Asset Management pentru 5 ani. În 2011 a activat și ca expert extern al Băncii Mondiale.