Stiri: Companii

Lucrări Termoenergetica Bucureşti aprilie 2024.

Lucrări Termoenergetica Bucureşti: Anunțul făcut de compania municipală

23.04.2024

Lucrări Termoenergetica Bucureşti aprilie 2024. Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă începerea lucrărilor de reîntregire a porţiunilor de conductă magistrală, prin care va fi modernizat un tronson de 2040 metri liniari din Magistrala 2 Sud.

Porţiunile de ţeavă cu diametre cuprinse între 500 şi 700mm au fost înlocuite pe Şoseaua Ştefan cel Mare, în cadrul lucrărilor din Lotul 5, Obiectivul 5 – Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM). Conducta înlocuită avea o vechime de peste 60 de ani, anul punerii în funcţiune fiind 1963.

O lucrare extrem de importantă

Această lucrare este necesară şi deosebit de importantă pentru continuarea întregului şantier deschis în cadrul acestui obiectiv POIM, prin care vor fi modernizaţi aproximativ 5200 de metri de conductă magistrală.

Lucrarea are în vedere mai multe intervenţii prin care vor fi demontate provizoratele care asigură în prezent alimentarea şi vor fi executate sudurile şi operaţiunile impuse de reîntregirea tronsoanelor cu diametre de 500 şi 700 mm. Tot acum, se vor monta suporţi metalici şi o lungime de aproximativ 80 de metri de conductă preizolată, iar după finalizarea lucrărilor va fi efectuată şi proba de presiune a acestui tronson de magistrală.

Lucrări Termoenergetica Bucureşti aprilie 2024. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă către aproximativ nouă puncte termice care alimentează clienţii din această zonă (90 de blocuri) va fi sistată în perioada 22 – 30 aprilie 2024. În cursul dimineţii de luni, echipele companiei au început, în regim de urgenţă, manevrele tehnice de închidere. Apoi vor fi efectuate toate lucrările sus-amintite. Tot în această perioadă va fi refăcut racordul principal de alimentare cu agent termic a Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”, racord care are o vechime similară cu cea a magistralei.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea altor probleme apărute. Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert.

Citește și IMM Plus 2024: Ultimul pas pentru operaționalizarea programului a fost îndeplinit