Stiri: Constructii

Luxoft îţi extinde activitatea, în Novo Park  

19.01.2015

Novo Park, complexul de birouri situat în nordul Bucureștiului, a închiriat un spaţiu suplimentar de birouri companiei de servicii IT Luxoft, care s-a extins cu un etaj. Complexul are o suprafață închiriabilă de 75.000 metri pătrați de birouri și un grad de ocupare de 99%.

Astfel, ca urmare a expirarii contractului de închiriere a unuia dintre chiriași, care a decis să se consolideze într-o altă locație, Novo Park a dat curs solicitării de extindere a companiei Luxoft.

„Am remarcat în ultima perioadă tendința companiilor de a se extinde, acest lucru fiind vizibil atât în Novo Park, cât și West Gate, parcul de birouri pe care l-am dezvoltat în zona de vest a Bucureștiului. Doar în ultimii doi ani, chiriașii din Novo Park și West Gate și-au extins suprafețele existente cu aproximativ 20.000 de metri pătrați de birouri”, a declarat Liviu Tudor, președintele Genesis Development, dezvoltatorul Novo Park.

Luxoft este unul dintre furnizorii de vârf de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT, iar compania își desfășoară activitatea în complexul de birouri Novo Park din anul 2007.

„Vom continua planurile de extindere în România pentru a susține diviziile strategice care furnizează servicii IT, către sectoarele financiar și automotive. Ambele divizii au înregistrat creșteri substanțiale de la an la an, iar talentul descoperit în România în domeniul IT a adus un plus semnificativ operațiunilor noastre de livrare. O acţiune recentă pe care am desfășurat-o se numește Zilele Carierei, un eveniment amplu, care s-a bucurat de un mare succes și ne-a înlesnit recrutarea a aproximativ 50 de ingineri de sisteme software”, a declarat Bogdan Pelinescu, Managing Director Luxoft România.

Luxoft are în România peste de 1.000 angajați, fiind cel de-al treilea centru de livrare Luxoft din acest punct de vedere. Compania dezvoltă soluții și livrează servicii din 17 centre de livrare dedicate, din lumea întreagă. În plus, compania este unul din cei mai mari chiriași ai complexului de birouri Novo Park, alături de HP, Garanti Bank și UniCredit.