Slide

Stiri: Constructii

Luxuria Domenii Residence a reuşit să capteze interesul bucureştenilor

06.12.2017

Luxuria Domenii Residence, noul ansamblu rezidențial lansat în București de către Grupul Impact, a captat deja interesul potențialilor cumpărători. Dezvoltat pe un teren de 22.500 mp, situat în zona de nord a Capitalei, între Bulevardul Expoziției și strada Aviator Popișteanu și proiectat să ofere locatarilor săi o experiență de locuire premium în cele mai mici amănunte, complexul a atras, în primele trei săptămâni de la lansare, cereri de rezervare pentru cca 12% din apartamentele dezvoltate în prima fază a proiectului.

Potenţialii cumpărători își doresc să locuiască într-un complex rezidențial de lux, securizat, cu spații verzi generoase ce includ zece grădini tematice, amplasat într-o zonă elitistă a Bucureștiului cum este zona Domenii. Alte criterii importante pentru această categorie de cumpărători sunt atât accesibilitatea deosebit de facilă, cât şi apropierea de școli, grădinițe, piețe şi zone comerciale, metrou. Certificarea BREEAM a imobilelor şi încadrarea acestora în clasa energetică A şi în categoria de „clădiri verzi” reprezintă garanţia calităţii soluţiilor inovative folosite, minimizând impactul asupra mediului, crescând nivelul sănătății şi bunăstării prin controlul direct asupra iluminării, încălzirii, calităţii aerului şi zgomotului, şi nu în ultimul rând, reducerea costurilor de funcţionare.

„Cu toate că am anticipat faptul că Luxuria Domenii Residence va fi un succes, modul în care piața a reacționat la ofertele de lansare a depășit așteptările. Aceste cifre reflectă calitatea muncii și viziunea investite de întreaga echipă din spatele proiectului. Ne apropiem de un procent de rezervări de 12% din prima fază de dezvoltare a ansamblului Luxuria Domenii Residence, ceea ce ne confirmă că noul ansamblu rezidențial răspunde cu adevărat preferințelor și pretențiilor bucureștenilor”, a declarat Bartosz Puzdrowski, CEO Impact Developer & Contractor.

În jur de 78% dintre cei care și-au exprimat intenția de a cumpăra o locuință în Luxuria Domenii Residence, s-au arătat interesați de apartamente cu 2 sau 3 camere. Cât despre apartamentele premium și duplex din cadrul ansamblului, acestea au trezit interesul persoanelor care apreciază conceptul unic oferit de Luxuria Domenii Residence. Noul ansamblu rezidențial de lux din București redefinește stilul de viață, punând accent pe calitatea construcției, finisajele de lux, dar și pe serviciile conexe oferite rezidenților: săli de fitness, lounge, recepție centrală cu servicii 24/7, pază permanentă, centrală proprie de securitate și servere de monitorizare.

Lucrările la prima fază vor începe în ianuarie 2018 și până în iulie 2019 vor fi livrate 4 clădiri, ce vor cuprinde 268 de apartamente. În total, până în 2020 se vor construi 9 blocuri cu 630 de apartamente de tip studio, cu două, trei și patru camere, precum și duplexuri cu trei sau patru camere.

Apartamentele vor avea finisaje și dotări de înaltă calitate atât la interior, cât și la exterior. Pe lângă suprafața utilă locuibilă generoasă și avantajele oferite de principiile după care vor fi construire clădirile, complexul va fi prevăzut cu peste 700 de locuri de parcare subterane pentru rezidenți, precum și numeroase locuri de parcare supraterane destinate vizitatorilor. Traficul rutier în interiorul complexului va fi aproape inexistent și astfel, rezidenții se vor bucura cu adevarat atât de aerul curat, cât şi de cei peste 9.000 mp de spaţii verzi, fântâni arteziene şi grădini tematice amenajate la cele mai înalte standarde peisagistice.