Stiri: Constructii

LUXURIA Domenii Residence preturi

LUXURIA Domenii Residence: Anunțul făcut de Impact Developer&Contractor

14.11.2018

LUXURIA Domenii Residence prețuri. Dezvoltatorul proiectului a anunțat că până la jumătatea lunii noiembrie 2018, la mai puțin de șapte luni de la demararea lucrărilor, 47% din prima fază a ansamblului rezidențial LUXURIA Domenii Residence, dezvoltat de către Impact Developer & Contractor, va fi precontractată.

Astfel, din cele 110 apartamente precontractate, cele preferate de investitori sunt studiourile și apartamentele de două camere. În același timp, consumatorii finali au ales apartamentele tip duplex și premium.

LUXURIA Domenii Residence. Unde se află ansamblul rezidențial?

LUXURIA Domenii Residence este singurul ansamblu rezidențial amplasat în imediata proximitate a viitorului parc de birouri din zona Expoziției. Proiectul office deține o suprafață de 200.000 mp. și se estimează că la proiect vor lucra peste 17.000 de persoane, în următorii doi ani.

LUXURIA Domenii Residence. Prima fază de dezvoltare

În ceea ce privește LUXURIA Domenii Residence, în prima fază de dezvoltare a ansamblului, vor fi livrate trei blocuri cu 232 de apartamente. Acestea vor fi finalizate la începutul anului 2020.

LUXURIA Domenii Residence. Ce spune dezvoltatorul proiectului?

„Planul nostru a fost să dezvoltăm un ansamblu rezidențial care să vină în întâmpinarea viitorilor angajați din noul pol de birouri aflat în dezvoltare în zona Expoziției. Proiectul LUXURIA Domenii Residence vine cu un concept nou de dezvoltare rezidențială, ce combină în mod unic rafinamentul finisajelor și pachetul impresionant de dotări, cu tehnologiile de ultimă generație și soluțiile peisagistice de excepție. Modern și exclusivist, ansamblul oferă un stil de viață select prin fiecare detaliu, de la locația într-o zonă foarte bine cotată a Bucureștiului, construcția sustenabilă, dotările și finisajele de calitate, suprafețe generoase, până la spațiile verzi atent proiectate și facilitățile disponibile în cadrul ansamblului“, a declarat Bogdan Oșlobeanu, Managerul General al companiei.

LUXURIA Domenii Residence. Soluții de tip smart home și smart city

Acesta a mai spus că integrarea soluțiilor tip smart home și smart city în conceptul proiectului oferă clienților posibilitatea de a beneficia chiar de la finalizarea sa de confortul și facilitățile oferite de inovațiile tehnologiile de ultimă oră.

”Datorită acestui mix de beneficii, proiectul a prezentat un interes foarte mare încă de la anunțarea sa, astfel încât estimăm că până la finalul acestui an vom depăși pragul de 50% rezervări din apartamentele primei faze”, a completat Bogdan Oșlobeanu.

LUXURIA Domenii Residence. Premii

La finele lui octombrie 2018, LUXURIA Domenii Residence a câștigat premiul International Property Awards la categoria “Architecture Multiple Residence”.

Proiectul este primul ansamblu rezidențial din București în curs de certificare BREEAM. Încă de la început, a fost proiectat pentru a se încadra în clasa energetică A și în categoria „clădirilor verzi”.
LUXURIA Domenii Residence este localizat între bulevardul Expoziției și strada Aviator Popișteanu. Proiectul se dezvoltă pe un teren de 22.500 mp. Din acest teren, peste 9.650 mp vor fi ocupați de spații verzi.

LUXURIA Domenii Residence. Nouă blocuri

Per total, LUXURIA Domenii Residence va include nouă blocuri. Proiectul va oferi, așadar, 630 de apartamente, de la garsoniere, studiouri, apartamente cu două, trei, patru sau chiar cinci camere, la apartamente tip duplex.

LUXURIA Domenii Residence prețuri

Prețurile locuințelor din LUXURIA Domenii Residence pornesc de la 81.800 euro + TVA.

Ansamblul va fi livrat în trei faze și are ca termen de finalizare luna septembrie a anului 2020.

Citește și Rezultate financiare bune pentru IMPACT Developer & Contractor