Slide

Stiri: Companii

Mădălina Bălan este speaker la Meet the WOMAN!

03.03.2015

Mădălina Bălan, Managing Partner HART Consulting, este speakerul evenimentului Meet the WOMAN!, organizat de Femei în Afaceri în București, pe 17 martie, la Capital Plaza Hotel. Tema evenimentului va fi „Latura întunecată a antreprenorului, o perspectivă psihologică”.

Nu este suficient să devii antreprenor şi să îţi asumi noul rol necondiţionat, fără să ştii cum te schimbă şi ce implicaţii are asupra vieţii şi psihicului tău. Împreună cu Mădălina Bălan, vom încerca să punem în lumină şi aspectele mai puţin cunoscute ale antreprenoriatului, dar şi să le diferenţiem de cele de management – a declarat Alice Botnarenco, fondatoare şi preşedinte Femei în Afaceri.

Mădălina Bălan este specializată în psihologie organizaţională, este consultant senior şi Managing Partner HART Consulting. Cu peste 13 ani de experienţă în comportamentul organizaţional, ca trainer şi consultant, Mădălina este certificată în metodologia Hogan Assessments, fiind trainer pe România şi Republica Moldova în această metodologie, în Leadership Versatile, 360 feedback şi măsurarea angajamentului. În cadrul HART Consulting ocupă rolul de evaluator, project manager, coach, consultant în proiecte de dezvoltare a liderilor, managementul talentelor, eficienţa echipelor şi analize organizaţionale.

Taxa de participare la eveniment este de 90 de lei (coffee break inclus). Accesul se face doar cu rezervare şi confirmarea înscrierii. Membrele Femei în Afaceri au prioritate şi beneficiază de 25% discount din costul taxei de participare.

Vă puteți înscrie la alina.popa@femei-in-afaceri.ro, iar detalii suplimentare se obţin la: 0762 677 111.

DESFĂŞURĂTORUL EVENIMENTULUI

  • 18:30 – Înregistrarea participantelor & coffee
  • 19:00 – Începutul evenimentului
  • 19:15 – Prezentarea fiecărei participante şi a businessului/jobului pe care îl are
  • 20:00 – Prezentarea unei afaceri
  • 20:10 – Susţinerea temei de către speakerul evenimentului
  • 20:20 – Q&A
  • 20:40 – Tombolă cu premii oferite de parteneri
  • 20:45 – Business Networking

MACHETA Madalina Balan