Stiri: Economie

Made in Romania Entrepreneurship Forum

06.08.2018

Programul „Made in Romania” a fost lansat de Bursa de Valori București în luna Februarie a anului 2017 cu scopul de a identifica și promova companiile românești de top și astfel, de a cunoaște viitorii lideri din economia românească, de a-i sprijini pe parcursul anului să își dezvolte afacerile și, cel mai important, de a le facilita accesul la capitalul atât de necesar pentru creștere și dezvoltare.

Evenimentul organizat pe 1 august 2018 a reunit aproape 300 de participanți și a avut ca speakeri nume precum Felix Pătrașcanu (FAN Courier), Mircea Turdean (Farmec), Marius Ștefan ( Autonom Rent-a-Car), Cristian Logofătu (Bittnet) și Radu Constantinescu (Qualitance). Forumul s-a desfășurat pe parcursul a trei sesiuni și a fost transmis live pe pagina de Facebook a Bursei de Valori București astfel încât să poată fi urmărit de antreprenorii care nu au reușit să ajungă la eveniment. Înregistrarea evenimentului este încă disponibilă pe pagina de Facebook a Bursei de Valori București.

Ca planuri de viitor, Bursa de Valori București, împreună cu partenerii săi, va organiza în cadrul proiectului “Made in Romania” și alte evenimente dedicate antreprenorilor români, dovedindu-și astfel hotarârea de a își îndeplini misiunea de a crea și dezvolta o comunitate antreprenorială puternică Made in Romania.

Principalii parteneri ai evenimentului au fost  BCR, BRD – Groupe Societe Generale, FAN Courier, Farmec, Garanti Bank, Grupul Financiar Banca Transilvania and PwC. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Antreprenoria, Camerei de Comerț Romania – Portugalia, Impact Hub, Investment Ready Academy, MateiDumitrescu.biz, TechAngelsUpgrader Community și a revistei Cariere.