Stiri: Retail

Magazin Bonami Bucuresti

Bonami vrea să deschidă un magazin în Bucureşti

30.09.2020

Magazin Bonami Bucureşti. În 2021, Bonami, retailerul de mobilă şi decoraţiuni interioare, estimează o cifră de afaceri de 100 milioane de euro, din care 13 milioane euro realizate în România. Compania a realizat anul trecut afaceri de peste 50 milioane euro.

În plus, Bonami are în plan deschiderea unui magazin în România.

Magazin Bonami Bucureşti. Vânzări

Anul 2020 a adus magazinului online care se axează pe comercializarea de produse home & deco, creşterea prognozată. Iniţial, în primul trimestru, a existat o încetinire a vânzărilor, datorată debutului pandemiei, însă, în lunile următoare, situaţia s-a redresat, existând perioade când creşterea a depăşit planul iniţial, atât pe piaţa din România, cât şi pe celelalte pieţe unde Bonami este prezent, şi anume Cehia, Slovacia, Polonia şi Ungaria.

În ceea ce priveşte estimările pentru 2021, este preconizată o creştere de 35%.

Magazin Bonami Bucureşti. 100 milioane de euro

”Ne aşteptăm la o cifră de afaceri de 100 milioane de euro, din care 13 milioane realizate în România”, a declarat Pavel Vopařil, CEO Bonami.

Compania a inaugurat deja primele două magazine fizice în Praga. Urmează ca reţeaua să se extindă rapid anul acesta şi în afara graniţelor Cehiei, în principalele oraşe din ţările unde Bonami este prezent. Pe viitor, este luat în calcul şi Bucureştiul.

”Pentru perioada imediat următoare, prioritatea o reprezintă deschiderea cât mai rapidă a unei reţele ample de magazine, ce servesc şi ca showroom şi ca puncte de ridicare a comenzilor, în primul rând în Slovacia şi Ungaria, urmând apoi România şi Polonia. Este un mod mult mai plăcut şi comod pentru clienţii noştri de a-şi ridica produsele de dimensiuni mici şi mijlocii. Aceste locaţii reprezintă, de asemenea, oportunitatea de a vedea diferite colecţii, de a primi sfaturi privind amenajarea, de a studia mostre textile, şi, nu în ultimul rând, de a returna comenzi sau folosi perioada de garanţie”, a mai afirmat Pavel Vopařil.

Deschideri de magazine

Bonami are în plan să deschidă încă şase magazine până la finalul anului, şi 20 în anul 2021.

Aplicaţia companiei generează în continuare un procent de 8 % din totalul comenzilor.

Magazin Bonami Bucureşti. Promoţii

Cu ocazia aniversării a patru ani pe piaţa din România, Bonami anunţă că le oferă clienţilor săi o reducere de 15% la orice produs, în perioada 30 septembrie – 4 octombrie. În plus, compania organizează două concursuri pe canalele sale de social media, ce oferă vouchere cu o valoare totală de 800 lei.

Citeşte şi Rezidenţiat 2020: Când are loc examenul? Locuri, grile şi Tematică pentru Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie