Stiri: Retail

Magazin Decathlon Satu Mare

S-a deschis primul magazin Decathlon din Satu Mare

04.10.2019

Magazin Decathlon Satu Mare. Retailerul a anunțat că intră în zona de Nord-Vest a României, cu primul magazin al companiei deschis în Satu Mare. Odată cu noua inaugurare de magazin din centrul comercial Aushopping Satu Mare (Strada Careiului nr. 77-79), cel mai important retailer european de articole sportive îşi extinde reţeaua spaţiilor comerciale din ţara noastră.

Decathlon ajunge, așadar, la 26 de magazine în România.

Magazin Decathlon Satu Mare. Produse și echipamente

Magazinul Decathlon Satu Mare deţine o suprafaţă totală de 1.480 metri pătrați. La acest spațiu se adaugă 350 de metri alocaţi terenului de test cu acces gratuit. Compania oferă peste 5.000 de articole şi echipamente, destinate practicării a nu mai puțin de 60 de sporturi. Prin oferta sa, Decathlon Satu Mare vine în întâmpinarea nevoilor şi preferinţelor comunităţii locale în materie de sport.

Magazin Decathlon Satu Mare. Strategia companiei

Compania a mai anunțat că prezenţa Decathlon pe suprafeţe mici, ca puncte complementare magazinelor existente, face parte din noua strategie a companiei, alături de prezenţa pe suprafeţe mari ale magazinelor fizice deja deschise în România.

Aceste formate de vânzare vor încuraja livrarea online şi vor constitui puncte de comercializare ale articolelor Decathlon, fiind amplasate în zone de proximitate, cu densitate și trafic ridicate, dar şi aproape de zone de practică sportivă sau clădiri de birouri.

Ce spune conducerea Decathlon România?

„Decizia de a deschide următorul nostru magazin în Satu Mare a venit natural, deoarece Decathlon nu era prezent în zona de Nord-Vest a ţării. Comunitatea locală şi-a dorit ca Decathlon să ajungă aici, iar acest lucru s-a văzut prin multitudinea solicitărilor pe care le-am primit în mediul online. Ne-am dorit să le fim cât mai aproape clienţilor noştri sportivi din Satu Mare şi, implicit, celor din zonele învecinate, cu un nou magazin ce respectă formatul unic al tuturor unităţilor noastre – Regăsirea tuturor sporturilor sub acelaşi acoperiş. În magazinele noastre, clienţii pot găsi produse şi echipamente pentru o varietate de sporturi, astfel ne ducem mai departe misiunea de a face sportul cât mai accesibil tuturor, pentru ca un număr tot mai mare de români să integreze activitatea fizică în rutina lor zilnică”, a spus Alex Domşa, Director de expansiune Decathlon România.

Magazin Decathlon Satu Mare. Serviciile oferite

Magazinul Decathlon pune la dispoziţia comunităţii iubitorilor de sport din Satu Mare şi o serie de servicii adiţionale, pentru a facilita şi a îmbunătăţi experienţa de cumpărare. Este vorba de:

  • Serviciul Borna Plus care le permite cumpărătorilor să acceseze online toată gama de produse şi să plaseze o comandă folosind bornele din magazin
  • Serviciul Click & Collect prin intermediul căruia doritorii pot plasa comenzi online, cu alegerea modalităţii de livrare
  • Serviciul atelier, pentru întreţinerea şi îngrijirea echipamentelor sportive.

Magazin Decathlon Satu Mare. Un raport excelent calitate-preț

„La fel ca toate celelalte unităţi Decathlon, magazinul din Satu Mare este conform cu cele mai înalte standarde internaţionale de proiectare, amenajare şi siguranţă din domeniul retailului sportiv. Fiind concepută pentru a se adresa tuturor categoriilor de public, indiferent de vârstă, întreaga ofertă regăsită în magazinul nostru deţine un raport excelent calitate–preţ, iar toate modelele şi echipamentele sportive se disting prin fiabilitate tehnică avansată, creativitate, inovaţie şi calitate”, a completat Georgian Pipelea, Director de magazin Decathlon Satu Mare.

Magazinul Decathlon Satu Mare este cel de-al treilea magazin din acest an. Compania a mai deschis în 2019 magazine în Bistriţa şi Deva. La acestea se adaugă și extinderea magazinului din Cluj-Napoca.

Citește și Decathlon introduce în magazine produsele ”Fabricat în România”