Stiri: Retail

Magazin Diverta DN1 Value Centre

Diverta a deschis un magazin în centrul comercial DN1 Value Centre

06.12.2019

Magazin Diverta DN1 Value Centre. Retailerul a anunțat că a deschis un nou magazin în București. Noua unitate este situată în zona de nord a Capitalei, în centrul comercial DN1 Value Centre. Magazinul se întinde pe o suprafață de 300 de metri pătrați. Investiția totală pentru amenajare a fost de aproximativ 100.000.

Ce spune CEO-ul companiei?

„Încheiem anul 2019 cu deschiderea unui nou magazin, parte din planul nostru de extindere. Investițiile din acest an s-au ridicat la aproximativ un million de euro și a presupus deschiderea a patru magazine noi și vom continua expansiunea anul viitor cu alte cel puţin trei magazine”, a afirmat Amalia Buliga – CEO Diverta.

Magazin Diverta DN1 Value Centre. Un nou concept

Magazinul Diverta din DN1 Value Centre își așteaptă clienții cu o echipă nouă și pregătită să le prezinte noul concept #plinideviață, designul modern și plin de culoare al noului spațiu.

Procesul de rebranding și implementarea noului concept #plinideviață va continua și în anul 2020. Primele magazine sub noul design #plinideviață își asteaptă clienții în:

  • București
  • Cluj-Napoca
  • Oradea
  • Craiova

Magazin Diverta DN1 Value Centre. Un brand 100% românesc

Prezent de 20 de ani pe piața locală de retail, Diverta este un brand 100% românesc.

30 de magazine în România

Retailerul se desfășoară pe o suprafață totală de retail de aproximativ 10.000 de metri pătrați, cu un număr de 30 de magazine în București și în marile orașe din țară.

În plus, magazinul online www.dol.ro comercializează peste 100.000 de produse, asigurând acoperirea Diverta la nivel național.

Citește și Energia regenerabilă reprezintă doar o parte a soluției pentru atingerea obiectivului de neutralitate a emisiilor. Așadar, electrificarea transporturilor și a sistemelor de încălzire, hidrogenul ca sursă de energie și infrastructura pentru rețele inteligente sunt zone prioritare de investiții.