Stiri: Retail

Magazin GRID Ramnicu Valcea

S-a deschis un nou magazin GRID în România!

07.09.2020

Magazin GRID Râmnicu Vâlcea. Retailerul GRID a anunţat că a deschis cel de-al 8-lea magazin de articole sportive din țară, în Shopping City Râmnicu Vâlcea, acesta fiind cel mai modern magazin de sneakerși și articole street style din oraș.

Magazin GRID Râmnicu Vâlcea. Branduri

Magazinul reprezintă locul ideal în care iubitorii stilului urban își pot alege produsele din ultimele colecții ale celor mai cunoscute și îndrăgite branduri sport la nivel internațional, precum:

  • Nike
  • Adidas
  • Puma
  • Reebok
  • Jordan

„Am apreciat părerile și nevoile clienților noștri, așadar, datorită acestora am ales să fim aproape și de iubitorii fashion-ului și ai articolelor sport din acest județ. Am deschis încă un magazin, în Shopping City Râmnicu Vâlcea, în care se regăsesc cele mai noi produse ale brandurilor internaționale, dar și item-uri din colecțiile de sezon. Suntem extrem de bucuroși că oamenii au încredere în noi și vin în magazinele noastre. Astfel, continuăm expansiunea rețelei noastre naționale de magazine cu capital 100% autohton”, a declarat Nicolae Popa, owner GRID.

Clienții își pot alege dintr-o gamă variată de modele de sneakerși, care sunt confecționați din materiale de cea mai bună calitate pentru a asigura lejeritatea și confortul necesare activităților zilnice.

Magazin GRID Râmnicu Vâlcea. Ultimele tendinţe

Toate articolele disponibile sunt create după ultimele tendințe și sunt perfecte pentru a fi asortate oricărei ținute sportswear.

„Prețurile accesibile, dar și noile colecții de îmbrăcăminte și sneakerși de la branduri cunoscute în întreaga lume vor încuraja orice client care va trece pragul noii locați să-și reînnoiască garderoba cu produse care urmează tendințele actuale”, afirmă reprezentanţii magazinului.

Citeşte şi Începerea anului şcolar 2020-2021. Un nou anunţ important de la Ministerul Educaţiei