Stiri: Retail

Magazin GRID Targu Mures

Se deschide un nou magazin GRID! Unde este situat?

15.10.2020

Magazin GRID Târgu Mureș. Retailerul GRID a anunţat că a deschis un magazin în Shopping City Târgu Mureș. Brandul a inaugurat, aşadar, al 9-lea magazin al rețelei, oferind pasionaților de streetstyle o gamă variată de produse de la branduri internaționale precum Nike, Puma, adidas, Jordan și multe altele.

Magazin GRID Târgu Mureș. Sute de articole

Clienţii care vor trece pragul noului magazin se vor bucura de sute de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte cu design avangardist, retro sau clasic, care se vor diferenția prin calitate, durabilitate și confort.

„Considerăm că deschiderea unui nou magazin este un pas extrem de important pentru a fi cât mai aproape de iubitorii produselor de streetwear. Numărul comenzilor din această parte a țării este destul de ridicat, așadar, am ales să le oferim clienților din Târgu Mureș ocazia de a proba produsele noastre înainte de a le achiziționa. Cu toate că acestea pot fi comandate cu ușurință de pe site-ul nostru, www.grid-sport.ro, am observat, de-a lungul anilor, că pentru mulți clienți este mai importantă experiența de shopping dintr-un magazin fizic, întrucât se simt mai confortabil să vadă și să încerce produsele”, a declarat Nicolae Popa, owner GRID.

Multibrandul cu 100% capital autohton își așteaptă acum clienții într-un nou magazin cu o suprafață utilă de 73 metri pătrați, în Shopping City Târgu Mureș.

Magazin GRID Târgu Mureș. Investiţii

Investiția pentru deschiderea noului magazin a fost de aproximativ 230.000 de euro, incluzând amenajarea spațiului și costul produselor. În total, în 2020, investiţiile pentru expansiunea rețelei de magazine GRID au fost de aproximativ 500.000 de euro, iar planurile de extindere nu se vor opri aici.

„Toți cei care sunt pasionați de moda urbană sunt așteptați în noul magazin, dar și pe site-ul www.grid-sport.ro, unde se pot bucura de noile colecții de îmbrăcăminte și încălțăminte de la branduri cu renume mondial”, conform retailerului.

Brandul GRID este prezent în România din 2018, iar până la ora actuală are deschise 9 magazine în orașele:

  • Pitești
  • Craiova
  • Galați
  • Bacău
  • Târgu Jiu
  • Timișoara
  • Sibiu
  • Râmnicu Vâlcea
  • Târgu Mureș

Citeşte şi Care sunt adevăratele efecte ale pandemiei de coronavirus asupra economiei? Studiu CITR