Stiri: Retail

Electroputere Mall

Când se deschide primul magazin Hervis din Craiova?

22.04.2021

Magazin Hervis Craiova. Catinvest a anunţat că aduce Hervis pentru prima dată în Craiova și consolidează Electroputere Parc drept principalul centru comercial de sport din Oltenia. Parte a extinderii cu o investiție de 39 de milioane de euro finalizată în acest an, grupul francez de real estate Catinvest anunță consolidarea centrului său comercial regional Electroputere Parc într-un hub pentru echipamente sportive și aduce marca Hervis pentru prima dată în Craiova. Într-un oraș în care sportul are o tradiție îndelungată, Hervis se alătură celorlalte mărci specializate din Electroputere Parc, oferind pasionaților de sport o gamă completă de echipamente sportive, îmbrăcăminte și accesorii.

Magazin Hervis Craiova. Unul dintre cei mai mari retaileri multichannel de articole sportive din lume

Hervis este unul dintre cei mai mari retaileri multichannel de articole sportive din lume, lansat pe piața internațională încă din 1972. Brandul a intrat pe piața din România în 2007, iar în prezent deține o rețea de 38 de magazine.

Primul magazin Hervis din Craiova va fi deschis în vara acestui an în Electroputere Parc, alăturându-se brandurilor:

  • Decathlon,
  • Intersport
  • Sportisimo
  • Sizeer
  • Grid
  • Various Brands
  • Top Sport (Adidas)

La acestea se adaugă și magazinul oficial al echipei de fotbal Universitatea Craiova. Toate unităţile sunt prezente în același spațiu în galeriile comerciale Electroputere Parc. Magazinul Hervis se va afla în aripa de vest a centrului comercial. Magazinul va ocupa o suprafață de peste 1.100 de metri pătrați.

Magazin Hervis Craiova. Electroputere Parc devine centrul dominant pentru echipamente sportive

„Cu oferta sa imbatabilă de mărci sportive, Electroputere Parc devine centrul dominant pentru echipamente sportive și urbane din Craiova și din întreaga regiune a Olteniei. Deschiderea Hervis este un moment mult așteptat. Vrem să fim locul în care pasionații de sport găsesc orice echipament și accesoriu care să-i ajute să practice sporturile preferate și să aibă un stil de viață sănătos. Prin urmare, vom continua să aducem alți comercianți importanți de retail sportiv și urban, cum ar fi Sport Vision și Buzz”, a afirmat Jibril Semour, directorul general al Catinvest Eastern Europe.

Extinderea centrului comercial

Atragerea de branduri noi are loc pe fondul extinderii și dezvoltării centrului comercial. În prezent, Electroputere Parc este un centru comercial de referință din regiunea de sud-vest a României, oferind deja acces la peste 187 de mărci de top din retail, modă, produse alimentare, divertisment. Suprafața totală a centrului ajunge la 92.000 de metri pătrați.

Catinvest investește un total de 58,5 milioane de euro pentru continuarea extinderii Electroputere Parc. Compania are în vedere construcția de noi spații comerciale, birouri și hoteluri de apartamente pentru un total de 48.000 de metri pătrați.

Citeşte şi Ce mall-uri se deschid în 2021?