Magazin JYSK Grand Arena

JYSK deschide un nou magazin. Unde este acesta situat?

10.07.2020

Magazin JYSK Grand Arena. JYSK România anunţă că îşi extinde reţeaua cu un nou magazin în București. Astfel, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, continuă expansiunea în ţara noastră și inaugurează un nou magazin în București, în Grand Arena Mall.

Magazin JYSK Grand Arena. 88 de magazine în România

Odată cu deschiderea magazinului din zona Berceni, JYSK a ajuns la 88 de magazine în România.

Având o suprafață totală de 1350 mp, JYSK București Grand Arena Mall și-a deschis porțile joi, pe 9 iulie, în Bulevardul Metalurgiei nr. 12 – 18.

Magazinul funcționează zilnic între orele 10.00 – 20.00.

Magazin JYSK Grand Arena. Ce spune conducerea retailerului?

“Pentru locuitorii din sudul Capitalei este acum mult mai simplu să ajungă într-un magazin JYSK. Ne doream să fim prezenți și în zona de sud, o zonă în plină dezvoltare pe care nu o acopeream, și ne bucurăm că am găsit un spațiu potrivit pentru conceptul nostru de magazin, în Grand Arena Mall.

Acum, cu cele 10 magazine din București, suntem prezenți în toate zonele Capitalei. Fiecare magazin nou este pentru noi un motiv de bucurie, de aceea sărbătorim deschiderea cum știm mai bine: prin oferte speciale care vor dura timp de o săptămână. Având în vedere perioada prin care trecem, nu am mai organizat o petrecere de inaugurare cu baloane, muzică și cadouri, dar am păstrat ceea ce definește compania noastră încă de la început: ofertele excelente.

Ca și în restul magazinelor noastre, am implementat toate măsurile de prevenție pentru a evita răspândirea infecțiilor și pentru ca angajații și clienții noștri să se simtă în siguranță în magazin. Ofertele de deschidere sunt valabile o săptămână, așadar cei care doresc să achiziționeze produse la un preț mai mic au destul timp să o facă”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Produse

Clienții vor găsi în noul magazin o selecție vastă de mobilier de interior, mobilier de exterior, decorațiuni și accesorii pentru casă și grădină, precum și produse pentru un somn sănătos, precum saltele, lenjerii de pat, plăpumi și perne.

De asemenea, tot acolo este prezentă și noua colecție de lenjerii de pat, care a ajuns în magazinele JYSK la începutul lunii iulie.

Citeşte şi Începe construcţia Palas Campus Iaşi

 

 

 

Citiți și despre: