Stiri: Retail

Donatii Kaufland Romania

Kaufland deschide un nou supermarket în Botoşani

07.08.2020

Magazin Kaufland Botoşani. Kaufland România își extinde rețeaua în nordul țării cu un nou hipermarket. Magazinul a fost deschis în orașul Botoșani. Reţeaua ajunge astfel la o rețea de 133 de magazine la nivel național.

Magazin Kaufland Botoşani. 90 de locuri de muncă

Prin această nouă deschidere, compania creează 90 de locuri de muncă noi.

Kaufland contribuie astfel la dezvoltarea economică a comunității locale, esențială în această perioadă.

Acesta este cel de-al doilea magazin din Botoșani. Supermarketul este situat în Bulevardul Mihai Eminescu, nr. 193, cu acces atât din Bd-ul Mihai Eminescu, cât și din Calea Națională.

Magazin Kaufland Botoşani. Suprafaţa supermarketului

Magazinul are o suprafață de vânzare de peste 3.300 metri pătrați, care se înscrie într-una totală de peste 5.300 metri pătrați, ce oferă o parcare extinsă de 250 de locuri (din care 10 pentru persoane cu dizabilități, 6 pentru părinți și 12 rastele pentru biciclete).

Programul de funcţionare

Programul de funcționare va fi unul special, extins cu o oră, în intervalul 6 august – 15 septembrie, astfel:

  • de luni până sâmbătă între orele 07.00-22.00
  • duminică de la 08.00 până la 19.00

După 15 septembrie, programul va fi următorul:

  • 07.30 la 21.00 (luni-sâmbătă)
  • 08.00 la 18.00 (duminică)

Magazin Kaufland Botoşani. Produse alimentare şi non-alimentare

Clienții beneficiază de un sortiment diversificat de produse alimentare și non-alimentare, la prețuri avantajoase, magazinul fiind dotat cu raioane precum: legume-fructe, vitrină cu servire asistată ce include și un raion de pește proaspăt, brutărie, produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

În exteriorul magazinului se află și un punct Grill, unde clienții pot găsi preparate gustoase, gata preparate, cu un meniu ce include și sortiment de pui.

În galeria comercială a magazinului, clienții au acces și la o zonă de Food Court cu mâncăruri tradiționale și dulciuri, farmacie și punct de schimb valutar.

Citeşte şi Teste Covid-19. Anunţul făcut de InfoCons