Magazin Kik Bucuresti - Bucur Retail Park

Unde se deschide primul magazin KiK din București?

07.03.2019

Magazin KiK București. Bucur Retail Park găzduiește în mod oficial, începând cu luna martie, prima unitate a rețelei germane de magazine KiK din București. Investiția în deschiderea unității KiK în București se ridică la aproximativ 200.000 euro.

Magazinul se întinde pe o suprafață de 632 metri pătrați și pune la vânzare produse vestimentare la preț redus pentru adulți și copii, cosmetice, jucării și decorațiuni interioare.

Magazin Kik București – Bucur Retail Park. 2000 de clienți

Diversitatea produselor și prețurile reduse au atras, în primul weekend de funcționare, peste 2.000 de clienți.

Magazinul KiK se alătură astfel altor nume importante, care au închiriat spații în Bucur Retail Park, printre care se numără:

  • Penny Market
  • PEPCO
  • JYSK
  • DM Drogerie Markt

Magazin Kik București – Bucur Retail Park. Ce spun reprezentanții CBRE?

Compania de consultanță CBRE este responsabilă de serviciile de închiriere de spații comerciale pentru acest proiect.

“Kik este una dintre cele mai mari și mai populare rețele de magazine cu produse vestimentare la preț redus din Germania, care a demarat un proces de expansiune masivă la nivelul Europei. Intrarea sa pe piața bucureșteană și alegerea amplasării primei unități în Bucur Retail Park este o reușită majoră pentru noi. Un rol major în acest succes îl au și partenerii noștri de la CBRE Romania, care au adus în parc un mix de chiriași extrem de bine echilibrat și adecvat proiectului”, a declarat Ștefan Paraschiv, Director General al Bucur S.A., dezvoltatorul complexului.

Magazin Kik București – Bucur Retail Park. Despre parcul comercial

Bucur Retail Park este un proiect comercial și rezidențial care va deține 28.000 metri pătrați. Finalizarea acestuia este preconizată pentru 2022.

Parcul comercial este situat în zona Drumul Taberei – Militari din București pe Bulevardul Timișoara nr. 56.

Prima fază de dezvoltare a proiectului este dedicată exclusiv spațiilor comerciale. Aceasta ocupă 4.200 metri pătrați și a fost finalizată în decembrie 2018.

Cea de-a doua fază a proiectului va fi destinată segmentului agroalimentar, iar construcțiile vor începe în 2020 și se vor finaliza la începutul lui 2021. Atunci când vor fi livrați 13.500 metri pătrați.

A treia etapă va începe cel târziu în 2021 și va include doar spații rezidențiale.

“Suntem încântați că am contribuit la intrarea pe piața bucureșteană a unuia dintre cele mai mari lanțuri de magazine din Europa. Este o premieră pentru capitală și suntem convinși că deschiderea KiK, care se alătură astfel altor chiriași importanți din Bucur Retail Park, va avea un impact pozitiv la dezvoltarea comercială a zonei Drumul Taberei – Militari, precum și la succesul acestui proiect”, a completat Cristina Toroș, Senior Consultant A&T Retail al CBRE Romania.

Citește și Programul FUTURE – Construiește cu pasiune s-a lansat și la Cluj-Napoca

 

 

Citiți și despre:

  • Evenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrieEvenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrie Marţi 7 noiembrie, începând cu ora 8.30, are loc evenimentul România Durabilă - AgriBusiness "Contribuţia agriculturii la viitorul model economic românesc", în cadrul Academiei de Studii Economice - Aula […]
  • Se deschide primul magazin KiK din BistrițaSe deschide primul magazin KiK din Bistrița Magazin KiK Bistrița. Retailerul german de îmbrăcăminte KiK a anunțat că deschide al treilea magazin din Transilvania, la Bistrița. Compania anunță multe surprize și promoții speciale încă de la inaugurare. […]
  • Flanco deschide un magazin în OradeaFlanco deschide un magazin în Oradea Flanco Retail va deschide mâine, 6 aprilie, cel de-al doilea magazin din Oradea, în cadrul centrului comercial Prima Shops, ajungând, astfel, la o rețea de 119 unități în toată țara. Noul magazin Flanco ocupă […]
  • LC Waikiki vrea să deschidă 4 magazine în România, în acest anLC Waikiki vrea să deschidă 4 magazine în România, în acest an Brandul LC Waikiki pregăteşte noi demersuri în România, având obiectivul de a deveni unul dintre primele 3 cele mai de succes brand-uri de modă de retail din Europa. LC Waikiki este lider în moda de retail […]
  • DOMO Retail are un nou Director de AchizițiiDOMO Retail are un nou Director de Achiziții DOMO Retail are un nou Director de Achiziții, Șerban Stănoiu preluând această funcţie, din luna mai. În nou funcţie, el se va ocupa de dezvoltarea portofoliului de produse adaptat cerințelor pieței și […]