Stiri: Retail

magazin KiK Romania

S-a deschis primul magazin KiK din România

21.09.2018

Primul magazin KiK din România a fost deschis la Oradea. Retailerul german de îmbrăcăminte a anunţat că urmează să mai inaugureze alte 10 magazine, până la finele anului curent. KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de îmbrăcăminte din Germania. Retailerul deţine o rețea de peste 3.500 de magazine în Europa.

Magazin KiK România. Investiţie de 150.000 de euro

Investiţia în primul magazin KiK din România se ridică la peste 150.000 de euro.

„Ne bucurăm să venim la Oradea cu primul magazin KiK din România și avem convingerea că brandul nostru va fi foarte bine primit de către români. KiK, liderul pe piața germană de profil, se poziționează în sectorul de discount, dar pune accent pe calitatea produselor sale la un preț accesibil. Prețurile noastre avantajoase au la bază, în primul rând, un mix al mai multor aspecte: planificarea pe termen lung a achizițiilor, o logistică inteligentă, o pondere ridicată de produse de bază disponibile pe tot parcursul anului. Astfel, la KiK, fiecare client poate achiziționa o ținută completă cu mai puțin de 150 de lei”, a declarat Raluca Hartmann, Director General, KiK România.

Magazinul se află în cadrul galeriilor comerciale Prima Shops din Oradea. Unitatea se întinde pe o suprafață de 550 metri pătraţi.

Cu ocazia inaugurării primului magazin KiK din România, toate produsele din magazinul din Oradea au prețuri reduse cu 10 procente.

În ce oraşe se mai deschid magazine KiK?

În ceea ce priveşte extinderea şi în alte oraşe din România, compania precizează că vizează expansiunea în orașe cu populație de minimum 15.000 de locuitori. De asemenea, sunt avute în vedere şi oraşele mari, precum Bucureștiul.

Magazine KiK vor mai fi deschise şi în Piatra Neamţ, Botoşani, Sighetu Marmaţiei și Brăila.

Magazinele KiK cuprind o gamă variată de produse. Este vorba de haine de calitate germană, precum şi articole decorative pentru casă, jucării și produse de papetărie.

Citeşte şi Piața auto din România: Creştere spectaculoasă în perioada ianuarie-august 2018