Stiri: Retail

Magazin Lensa Timișoara

Lensa deschide al doilea magazin din Timișoara

24.10.2022

Magazin Lensa Timișoara. Cel mai apreciat magazin de optică din România a inaugurat cel de-al doilea magazin din Timișoara, cel cu numărul 33 din rețea. În plus, în curând, va lansa și campania de Black Friday pentru acest an.

Campania Black Friday va fi lansată pe 24 octombrie, Lensa oferind reduceri de până la 90% la mii de produse.

Campania ”Ești pe plus de Black Friday”

Campania „Ești pe plus de Black Friday” va fi disponibilă în aplicația Lensa, pe Lensa.ro și în toate magazinele Lensa din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Pitești, Ploiești, Sibiu, Târgu Mureș, Arad, Oradea, Bacău, Brăila, Buzău, Suceava, Târgoviște, Baia Mare, Râmnicu Vâlcea și Balotești.

Anul acesta, prețurile ramelor de vedere și ochelarilor de soare încep de la 9 lei. Unele lentile de contact cu dioptrii și lentile de contact colorate pornesc de la 39 lei, ochelarii pentru calculator de la 79 lei, iar soluțiile și accesoriile vor avea prețuri începând de la 1 leu.

Magazin Lensa Timișoara. Prețuri în creștere

„În ultimele luni, prețul de achiziție și costurile din zona logistică au crescut, lucru pe care îl observăm cu toții în prețul de la raft, în orice magazin alegem să facem cumpărături. Cu toate acestea, la Lensa ne-am pregătit încă din vară pentru acest Black Friday și avem cele mai bune oferte din an, cu reduceri la mii de produse.

Activăm în categoria de sănătate și facem eforturi constante să le oferim clienților noștri cele mai bune prețuri la produsele și serviciile de optică de care au nevoie și care, de cele mai multe ori, nu suportă amânare”, a declarat Andrei Stănescu, Chief Commercial Officer Lensa.

33 de magazine Lensa

Lensa a deschis al doilea magazin din Timișoara în urma unei investiții de aproximativ 120.000 de euro.

Situat în incinta Iulius Town, din Piața Consiliul Europei, numărul 2, la demisol, cel de-al doilea showroom din Timișoara dispune de un spațiu de vânzare de 121 de metri pătrați și este dotat cu 2 cabinete optometrice.

În cadrul noului showroom, clienții beneficiază de consultații oftalmologice gratuite.

Citeşte şi Lensa deschide un nou magazin. Unde este situat?