Stiri: Retail

Magazin Leroy Merlin Targoviste

Când se deschide magazinul Leroy Merlin din Târgovişte?

15.04.2021

Magazin Leroy Merlin Târgovişte. Retailerul a anunţat deschiderea magazinului din municipiul Târgovişte, programată pentru data de 14 mai 2021. Magazinul este cea de-a 19-a unitate a reţelei din România a retailerului francez.

Noul magazin va avea o suprafaţă totală de 10.000 metri pătraţi.

Magazin Leroy Merlin Târgovişte. 25.000 de produse

În magazinul din Târgovişte, clienţii vor avea acces la peste 25.000 de produse din categorii de interes cât mai variate precum:

  • materiale de construcţii
  • grădinărit
  • decoraţiuni
  • unelte
  • produse pentru casă

„Prin deschiderea noului magazin Leroy Merlin din Târgovişte ne dorim să fim mai aproape de cetăţenii acestui oraş şi din proximitate, pe care îi invităm să se bucure de produsele şi serviciile din oferta noastră atunci când vor să aducă o îmbunătăţire casei sau grădinii lor. Această nouă deschidere se înscrie în strategia noastră de extindere accelerată a reţelei de unităţi Leroy Merlin pe plan local, prin care ne propunem să devenim leader în piaţa de DIY în România”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin Romania.

Magazin Leroy Merlin Târgovişte. Angajări

Magazinul Leroy Merlin Târgovişte va avea peste 100 de angajaţi, dintre care 85 au fost deja recrutaţi. În prezent, mai sunt disponibile 24 de posturi precum:

  • consilier vânzare (18 poziţii)
  • consilier supply chain (5 poziţii)
  • consilier administrativ supply chain (1 poziţie)

Leroy Merlin este liderul european al pieţei de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcţii, decoraţiuni şi grădinărit. Compania deţine 800 de magazine în 15 ţări din Europa, Asia, Africa şi America de Sud şi are peste 115.000 de angajaţi.

În România funcţionează 18 magazine Leroy Merlin, cu peste 2.000 de angajaţi în 13 oraşe: Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploieşti, Braşov, Constanţa, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş, Bacău, Iaşi, Timişoara şi Oradea.

Citeşte şi LEROY MERLIN lansează noua gamă de mobilier pentru grădină. Ce produse oferă retailerul?