Stiri: Logistica

Magazin Lidl Sibiu

Se deschide un nou magazin Lidl Ploiești!

26.11.2019

Magazin Lidl Ploiești. Lidl deschide un nou magazin în Ploiești. Retailerul continuă investițiile în țara noastră prin inaugurarea unui magazin în orașul Ploiești, pe data de 28 noiembrie. Noul magazin Lidl Ploiești este situat pe Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 1.

Magazinul are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m². De asemenea, supermarketul dispune de 135 de locuri de parcare.

Magazin Lidl Ploiești. Program

Orarul de funcționare a magazinului va fi următorul:

  • luni până sâmbătă între 7:30 și 22:00
  • iar duminica între 8:00 și 20:00.

Odată cu această deschidere, se vor crea aproximativ 25 noi locuri de muncă în oraș.

Magazin Lidl Ploiești. Ce spun reprezentanții companiei?

”În linie cu strategia sa de sustenabilitate, Lidl își dezvoltă rețeaua de magazine adoptând soluții pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător. Astfel, prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, magazinul dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. De exemplu, în magazinul din Ploiești sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație”, a anunțat Lidl.

Promoții și reduceri

Inaugurarea noului magazin îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Magazin Lidl Ploiești. Produse de cea mai bună calitate

Deschiderea magazinului din Ploiești continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă.

Compania promovează intens colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Citește și COSMETIC PLANT lansează o nouă gamă de produse