Stiri: Retail

Magazin Lidl Ramnicu Sarat

Lidl deschide un nou magazin? Unde este noul supermarket situat?

22.09.2020

Magazin Lidl Râmnicu Sărat. Pe data de 24 septembrie, Lidl deschide primul magazin din oraşul Râmnicu Sărat. Supermarketul este situat pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu. Noul magazin deţine o suprafață de vânzare de peste 1.300 mp.

Unitatea dispune de peste 120 de locuri de parcare, dar și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan. Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea peste 20 de noi locuri de muncă.

Magazin Lidl Râmnicu Sărat. Program

Orarul de funcționare a magazinului va fi următorul:

  • luni până sâmbătă, între 7:00 și 22:00
  • duminica între 8:00 și 20:00.

Magazinul Lidl din Râmnicu Sărat dispune de soluții și tehnologii moderne:

  • sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență
  • sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație
  • stația de încărcare pentru automobile electrice

Magazin Lidl Râmnicu Sărat. Prevenirea COVID-19

Pentru a menține siguranța cumpărătorilor, Lidl recomandă plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate, atingerea doar a fructelor și legumelor pe care doresc să le cumpere și păstrarea distanței recomandate față de alte persoane.

Clienții care stau la coadă sunt rugați să păstreze distanța recomandată față de cei din jurul lor, iar în noul magazin din Luduș se găsesc indicatoare pe podea în zona caselor de marcat.

În același timp, retailerul face apel la solidaritatea clienților pentru a respecta la rândul lor atât recomandările autorităților, cât și măsurile individuale de prevenție în timpul cumpărăturilor.

Citeşte şi Comisia Europeană, anunţ important. A fost semnat al doilea contract pentru vaccinul împotriva COVID-19