Magazin Lidl Resita - Magazin Lidl Galati

Lidl deschide încă două magazine. Unde sunt acestea situate?

02.10.2019

Magazin Lidl Reșița. Magazin Lidl Galați. Retailerul a anunțat că inaugurează două magazine noi, în Reșița și Galați. Compania continuă, astfel, investițiile în țara noastră. Deschiderea oficială a magazinelor va avea loc pe data de 3 octombrie.

Magazin Lidl Reșița.

Noul magazin din Reșița se află pe Bulevardul Republicii, Nr. 100. Supermarketul dispune de stație de încărcare pentru mașini electrice.

Magazinul din orașul Galați se regăsește pe Bulevardul Henri Coandă, Nr. 2.

Fiecare magazin are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 mp.

Magazin Lidl Reșița. Magazin Lidl Galați. Locuri de parcare

Noul magazin din Reșita dispune de peste 90 de locuri de parcare. De asemenea, magazinul din Galați are peste 130 locuri de parcare.

Odată cu deschiderea acestor supermarketuri se vor crea aproximativ 20 de noi locuri de muncă în fiecare dintre cele două orașe.

Magazin Lidl Reșița. Magazin Lidl Galați. Orar de funcționare

Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

”În linie cu strategia sa de sustenabilitate, Lidl își dezvoltă rețeaua de magazine adoptând soluții pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător. Astfel, prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, ambele magazine noi dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică”, a anunțat retailerul.

Magazin Lidl Galați. Sisteme de iluminat inteligente

Așadar, atât în magazinul din Reșița, cât şi în cel din orașul Galați sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

În plus, magazinul din Reșița pune la dispoziția clienților o stație de încărcare pentru mașini electrice, care poate încărca simultan două autovehicule.

Magazinul din Galați beneficiază de o suprafață extinsă de spații verzi, inclusiv între locurile de parcare, totalizând aproximativ 1000 mp.

Magazin Lidl Reșița. Magazin Lidl Galați. Surprize și reduceri

Inaugurarea noilor magazine îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale.

În ziua deschiderii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum:

  • mezeluri
  • lactate
  • dulciuri

Lidl are, în România, peste 250 de magazine și cinci centre logistice.

Citește și E.ON a transferat activitatea de energii regenerabile către RWE

 

 

 

 

 

Citiți și despre:

  • Lidl deschide două noi magazineLidl deschide două noi magazine Lidl Deva. Lidl Fetești. Retailerul își extinde rețeaua din țara noastră cu două magazine noi, în Deva și Fetești. Compania continuă astfel investițiile în România prin inaugurarea a două magazine […]
  • Lidl deschide un nou magazin. Unde este acesta situat?Lidl deschide un nou magazin. Unde este acesta situat? Lidl continuă investițiile în ţara noastră prin deschiderea unui magazin în București, în data de 28 septembrie, reţeaua sa din România urmând să ajungă astfel la 212 magazine. Noua unitate se află pe Strada […]
  • Se deschide un nou magazin Lidl în IașiSe deschide un nou magazin Lidl în Iași Magazin Lidl Iași. Retailerul continuă investițiile în țara noastră prin deschiderea unui nou magazin în orașul Iași. Inaugurarea va avea loc pe data de 26 septembrie. Magazinul este situat pe Strada Bucium, […]
  • Lidl deschide două noi magazine, în Craiova și ȘelimbărLidl deschide două noi magazine, în Craiova și Șelimbăr Magazin Lidl Craiova. Magazin Lidl Șelimbăr. Retailerul a anunțat că inaugurează două noi supermarketuri! Astfel, compania continuă investițiile în țara noastră prin deschiderea a două magazine. Deschiderea […]
  • S-a deschis primul magazin My Auchan din RomâniaS-a deschis primul magazin My Auchan din România Pe data de 3 mai s-a deschis primul magazin My Auchan, în staţia PETROM Militari. Acesta este primul magazin de proximitate deschis în ţara noastră de Auchan, cunoscut în special pentru reţeaua de […]