Stiri: Retail

Magazin Lidl Sibiu

Lidl deschide un nou magazin în Sibiu

02.09.2021

Magazin Lidl Sibiu. Retailerul a anunţat că îşi continuă investiţiile în România şi a deschis un nou magazin în Sibiu. Inaugurarea oficială a avut loc pe 2 septembrie. Noul supermarket dispune de staţie de încărcare pentru automobilele electrice.

20 de noi locuri de muncă

Odată cu inaugurarea magazinului, au fost create peste 20 de noi locuri de muncă.

Noul magazin Lidl din Sibiu are o suprafaţă de vânzare de peste 1.300 mp. Unitatea dispune de peste 120 de locuri de parcare, precum şi de o staţie de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două maşini simultan. Odată cu inaugurarea magazinului, au fost create peste 20 de noi locuri de muncă.

Magazin Lidl Sibiu. Măsuri de prevenire a COVID-19

Pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2, pe baza recomandărilor oficiale ale autorităţilor, Lidl face o serie de recomandări pentru clienţi, publicate atât online, cât şi în incinta magazinelor. Printre cele mai importante recomandări se numără plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate, atingerea doar a fructelor şi legumelor pe care doresc să le cumpere şi păstrarea distanţei recomandate faţă de alte persoane.

Citeşte şi Lidl România extinde obiectivele strategiei REset Plastic