Magazin Lidl Vatra Dornei

Lidl deschide un nou magazin. Unde este situat supermarketul?

24.05.2019

Magazin Lidl Vatra Dornei. Retailerul a anunțat că deschide primul magazin al rețelei din Vatra Dornei. Astfel, Lidl continuă investițiile în țara noastră prin deschiderea, pe data de 30 mai, a unui magazin nou în Vatra Dornei, județul Suceava.

Magazin Lidl Vatra Dornei. 25 de noi locuri de muncă

Noua unitate este situată pe Str. Republicii, Nr. 10 A. Per total, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de muncă.

Procesul de execuție a noului magazin se află în linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului.

Magazin Lidl Vatra Dornei. Soluții și tehnologii moderne

Astfel, în continuarea demersurilor de dezvoltare durabilă asumate de companie, Lidl adoptă o serie de soluții și tehnologii moderne, care asigură standardele înalte de eficiență energetică. De exemplu, în unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Magazin Lidl Vatra Dornei.  O suprafață de 1.100 mp

Noua unitate din Vatra Dornei are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.100 m² și dispune de aproximativ 100 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă, între 07:00 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 21:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de muncă.

Magazin Lidl Vatra Dornei. Promoții

Deschiderea magazinului Lidl din Vatra Dornei îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Magazin Lidl Vatra Dornei. Strategia companiei

Inaugurarea acestui magazin continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Citește și Sosul de usturoi KFC se regăsește și în magazine Auchan