Magazin Lidl Voluntari

Se deschide magazinul Lidl Voluntari!

26.03.2019

Magazin Lidl Voluntari. Retailerul Lidl continuă investițiile în țara noastră prin deschiderea unui magazin nou în Voluntari, județul Ilfov. Inaugurarea va avea loc pe data de 28 martie. Noua unitate se află pe Strada Eroilor, Nr. 120. Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea 25 de noi locuri de muncă.

”Procesul de execuție a noului magazin se află în linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului. Astfel, în continuarea demersurilor de dezvoltare durabilă asumate de companie, Lidl adoptă o serie de soluții și tehnologii moderne, care asigură standardele înalte de eficiență energetică. De exemplu, în unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație”, a anunțat retailerul.

Magazin Lidl Voluntari. 135 locuri de parcare

Magazinul Lidl Voluntari deține o suprafață de vânzare de peste 1.300 m². Unitatea dispune de aproximativ 135 de locuri de parcare.

Orarul de funcționare va fi următorul:

  • luni – sâmbătă, între 07:30 și 22:00
  • duminică, între 08:00 și 20:00.

Magazin Lidl Voluntari. Promoții și oferte speciale

Deschiderea noului magazin îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale.

Astfel, pe 28 martie vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Prin deschiderea magazinului Lidl Voluntari, compania continuă strategia de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente.

Lidl este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar, la nivel european. Retailerul este prezent în 30 de țări din întreaga lume.

Compania operează aproximativ 10.500 de magazine și peste 150 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

Magazin Lidl Voluntari. Peste 240 de magazine și patru centre logistice

La ora actuală, Lidl are aproximativ 260.000 de angajați, dintre care peste 6.000 în România. În țara noastră, retailer-ul german are deschise peste 240 de magazine și patru centre logistice.

”Dinamismul din activitățile de zi cu zi, rezultatele durabile și corectitudinea în cooperarea profesională construiesc mediul de lucru pentru Lidl ca angajator, peste tot pe Glob”, potrivit companiei.

Citește și Turneul internațional LA VIDA LOCA – BRIDGES. Program complet

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Se deschide magazinul Lidl Voluntari!

  1. Pingback: Alevia rezultate financiare 2018 - Afaceri in crestere | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.