Stiri: Retail

Magazin MEDIA GALAXY Satu Mare.

Se deschide magazinul MEDIA GALAXY din Satu Mare!

21.11.2019

Magazin MEDIA GALAXY Satu Mare. ALTEX România continuă să se extindă la nivel național. Compania deschide la Satu Mare cel mai nou magazin MEDIA GALAXY. Este vorba de unitatea cu numărul 20 a rețelei.

Magazin MEDIA GALAXY Satu Mare. O investiție de 8 milioane de euro

Deschiderea are în vedere direcția companiei de implicare în dezvoltarea comunității locale. Pentru inagurarea magazinului MEDIA GALAXY s-a realizat o investiție de 8 milioane de euro.

În plus, per total, s-au creat 40 de noi locuri de muncă.

Magazinul din Satu Mare se va deschide oficial pentru publicul larg astăzi, 21 noiembrie. Noua unitate este situată pe Strada Corvinilor nr. 1-3, în incinta SATU MARE RETAIL PARK.

Magazinul se află situat pe un spațiu care este o proprietate a grupului ALTEX ROMÂNIA.

Magazin MEDIA GALAXY Satu Mare. 2.400 de metri pătrați

MEDIA GALAXY Satu Mare are o suprafață amenajată de 2.400 de metri pătrați și dispune de parcare proprie, cu un număr de 100 locuri.

Programul de funcționare este de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00.

Magazin MEDIA GALAXY Satu Mare. Stocuri

Valoarea stocului de marfă se ridică la 3 milioane de euro. Per total, compania estimează că peste două milioane de clienți vor trece pragul magazinului în primul an de la deschidere.

Oferte și reduceri

Deschiderea magazinului vine cu oferte speciale de Black Friday pentru clienți și cu reduceri de până la 50% la sute de produse.

„Cu fiecare magazin deschis, ne dorim să inspirăm o reinventare a retailului local, să oferim clienților noștri echipamente care sporesc confortul vieții și o experiență completă, online și offline. Avem încredere în piața locală și ne așteptăm ca magazinul MEDIA GALAXY din Satu Mare să fie un motor de creștere pentru întreaga rețea, având în vedere că ne adresăm unei arii extinse de clienți potențiali, atât din țară cât și de peste hotare. Suntem convinși că în scurt timp magazinul nostru va fi un pol de interes și pentru clienți din țări precum Ungaria și Ucraina, care vor găsi atrăgătoare ofertele noastre, dar și diferența de TVA comparativ cu țara de origine, 27% față de 19% cât este în România”, spune Dan Ostahie, CEO ALTEX România.

Magazinul deține peste 40.000 de produse electro-IT. De asemenea, unitatea oferă și servicii precum:

  • livrarea la domiciliu
  • consultanță la raft
  • rambursare diferență dacă se găsește în altă parte același produs mai ieftin
  • soluții de finanțare flexibilă
  • service în magazin

Citește și Când începe Anul Nou Chinezesc 2020? Horoscop chinezesc 2020