Stiri: Retail

Magazin MINISO Mega Mall.

MINISO a deschis un nou magazin în București

20.11.2018

Magazin MINISO Mega Mall. Retailerul japonez MINISO anunță deschiderea celui de-al treilea magazin al său din România. Noua unitate este situată în centrul comercial Mega Mall. Astfel, la mai puțin de două luni de la intrarea oficială pe piața locală, retailerul continuă extinderea în România.

Evenimentul de deschiderea a magazinului MINISO din Mega Mall a fost unul special. Motivul este uurmătorul: însuși co-fondatorul Miyake Junya a luat parte la el.

Magazin MINISO Mega Mall. Invitat de seamă

Designerul japonez Miyake Junya este unul dintre cei doi fondatori ai brandului MINISO. Acesta a sosit în România pentru a lua parte la deschiderea MINISO Mega Mall. Acesta este al treilea magazin al companiei după cele din centrele comerciale Veranda Mall și Iris Titan.

Magazin MINISO Mega Mall. Cine este Miyake Junya?

Miyake Junya a absolvit Bunka Fashion College din Tokyo. Este vorba de una dintre cele mai prestigioase școli de design din lume.

După absolvire, el s-a remarcat rapid prin estetica minimalistă și prin adoptarea unui stil de viață natural.

Principiul care stă la baza filosofiei lui este următorul: ”produse autentice și de calitate la un preț corect”. Pe acest principiu se bazează și modelul de business pe care Junya l-a creat alături de partenerul său de afaceri Ye Guofu.

„Atuul MINISO este întocmai designul produselor. Avem o întreagă echipă de designeri excepționali din întreaga lume, din țări ca Norvegia, Suedia, Danemarca sau Coreea de Sud. Investițiile permanente în design ne-au adus numeroase premii internaționale precum Red Dot Design Award sau iF Product Design Award. Îi îndemnăm pe consumatorii noștri să aibă o perspectivă modernă asupra modului în care care fac cumpărături, apreciind calitatea și prețurile mici pe care le oferim. Ne simțim onorați și suntem foarte încântați că MINISO a ajuns în România, iar românii pot de acum să se bucure de produsele noastre”, a declarat Miyake Junya, co-fondatorul și designerul-șef al MINISO.

Citește și MINISO a deschis primul său magazin din România. Unde este acesta situat?