Stiri: Constructii

Magazin online Alukonigstahl Romania

Alukönigstahl România deschide un magazin online

27.09.2018

Compania Alukönigstahl România deschide un magazin online. Acesta va cuprinde zeci de piese de schimb pentru fereste și uși, precum și materiale de montaj, dedicat partenerilor. Alukönigstahl România este lider pe piața sistemelor din aluminiu, PVC și oțel.

Compania reușește, astfel, să îmbine calitatea produselor oferite cu accesul rapid şi uşor al clienților la informațiile necesare, dar și la comandarea produselor prin intermediul magazinului online: aksmagazin.ro.

Magazin online Alukönigstahl România: Ce spun reprezentanţii companiei?

„Suntem o companie care ține pasul cu dezvoltările tehnologice și care este atentă la cerințele clienților noștri, iar acest shop online este completarea firească la serviciile oferite până în prezent. Magazinul online www.aksmagazin.ro va distribui accesorii pentru ferestre și uși, scule și materiale pentru tâmplărie și pereți cortină și va oferi partenerilor noștri servicii complete, comode și de calitate”, a declarat Attila Beer, Administrator Alukönigstahl România și Republica Moldova.

Magazin online Alukönigstahl România: 70 de tipuri de produse

La ora actuală, magazinul online deţine un stoc de 70 de tipuri de produse complementare. Printre acestea se numără: amortizoare pentru ferestre și uși, glafuri, materiale de montaj și pentru întreținere.

Însă, pentru a preveni apariția unor situații neplăcute create de montaje defectuoase, magazinul se adresează doar segmentului de business. Mai exact, este vorba de firmele de reparații.

Produsele comandate online pot fi livrate oriunde în ţară. Plata lor se face în numerar, prin ramburs, la primirea coletului.

Magazin online Alukönigstahl România: Despre companie

Alukönigstahl este prezentă pe piaţa locală încă din anul 1995. Compania oferă partenerilor săi o gamă largă de produse și servicii.

Este vorba de: sisteme de profile Schüco din PVC și aluminiu pentru ferestre și uși, pereți cortină și luminatoare; sisteme de profile din oțel Jansen pentru ferestre și uși, pereți cortină și luminatoare; documentație tehnică completă pentru producerea tâmplăriei; consultanță pentru alegerea soluției optime din punct de vedere tehnic și financiar pentru un proiect.

Citeşte şi Topul celor mai ieftine SUV-uri