Stiri: Retail

Magazin online ANSWEAR rezultate 2019.

Veniturile Answear, creștere de 50% în prima parte din 2019

25.07.2019

Magazin online ANSWEAR rezultate 2019. Moda a reprezentat pariul câștigător și în 2019 pentru retailer-ul ANSWEAR.ro. Compania anunță o creștere a veniturilor de 50% în primul semestru, față de aceeași perioadă a anului trecut. Așadar, al patrulea an de existență al companiei marchează o ascensiune impresionantă atât a încasărilor cât și al numărului de comenzi, aproape dublu față de primele 6 luni ale anului trecut.

Magazin online ANSWEAR rezultate 2019. Topul orașelor

Cu toate că București este orașul numărul 1 din punct de vedere al numărului de cumpărători, a crescut mult numărul de comenzi din celelalte orașe mari ale țării:

  • Cluj-Napoca
  • Timișoara
  • Iași
  • Brașov
  • Constanța

Magazin online ANSWEAR rezultate 2019. Comanda medie

Comanda medie înregistrată este de 300 lei și best sellers în prima jumătate a anului au fost gențile, pantofii sport și gecile/paltoanele, urmate apoi de tricouri, jeanși și rochii.

Shoppingul online se mută pe dispozitivele mobile. Anul acesta 70% din totalul comenzilor ANSWEAR.ro au fost trimise de pe telefonul mobil sau tabletă.

“Datorită investiției susținute în platforma online dar și în aplicația mobilă pentru a oferi clienților o experiență de shopping completă, am reușit să ajungem la o medie de 550.000 de vizitatori unici și 1,4 milioane de vizite lunar în prima parte a anului. Acest lucru se datorează și colecțiilor speciale pe care le lansăm în fiecare lună, dar și portofoliului bogat prezent pe site. Lucrăm în permanență pentru a oferi o selecție de branduri noi pe care până acum românii le puteau cumpăra doar din afara țării și ne bucurăm să fim un reper de stil și un curator de tendințe pentru piață autohtonă”, a declarat Raluca Radu, Country Manager ANSWEAR.ro.

Magazin online ANSWEAR rezultate 2019. Branduri de renume

De asemenea, se observă o migrare a preferințelor românilor în materie de modă spre branduri de renume ce ocupă din ce în ce mai mult loc în garderobă și în coșul de cumpărături. Mărcile vedetă au fost:

  • Adidas Originals
  • Tommy Jeans
  • Tommy Hilfiger
  • Levi’s

Citește și Securitatea locuinței. Ce sisteme și-ar instala românii?