magazin pegas baneasa concept store pegas

Pegas deschide un nou concept store

24.10.2018

Magazin Pegas Băneasa: Pegas inaugurează, sâmbătă, un nou concept store în Bucureşti. Noul magazin Pegas este construit în zona comercială Băneasa. Aceasta este conceput după un plan arhitectural inedit. Mai exact, este vorba de şase containere așezate pe două niveluri, având o suprafață totală de 120 de metri pătrați.

Noua unitate reprezintă un vis mai vechi al fondatorilor Pegas, de a face un magazin păstrând proporțiile unui container de shipping.

Concept store Pegas: Matius Studio

Pentru acest proiect a fost ales un studio de arhitectură cu experiență, Matius Studio. Aceasta este prima echipă de pe piața din ţara noastră specializată exclusiv în design-ul de retail.

Concept store-ul Pegas din Băneasa s-a dorit să fie nu numai un magazin cu un design inedit, ci și un spaţiu prietenos cu clienții săi.

Clienţii au acces cu ușurință la produse, le pot testa şi alege, astfel, ce li se potrivește mai bine.

Magazin Pegas Băneasa: Service pentru biciclete

La etajul 1 al magazinului Pegas există și un service. Acolo clienții beneficiază de consultanță și ajutor, pre și post garanție.

Inaugurarea noului concept store Pegas are loc sâmbătă, 27 octombrie și se anunță a fi cea mai mare petrecere Pegas a anului. Participanții la eveniment vor fi așteptați cu vouchere de reducere de 25%.

Concept store Pegas: Snowskate-urile Sled Dogs

În plus, compania lansează în premieră și o gamă de produse de iarnă ce se va regăsi și în noul magazin Pegas.

Printre acestea se numără snowskate-urile Sled Dogs, produse unice în lume, ce îmbină perfect gheata confortabilă cu o bază unică de tip schi, cu margini din oțel pentru aderență la zăpadă.

Tot pe perioada iernii, magazinul Pegas s-ar putea transforma într-un HUB social, unde clienții vor putea savura o cafea bună sau un vin fiert.

Deschiderea magazinul Pegas Braşov

De asemenea, săptămâna viitoare, la Brașov, are loc și inaugurarea primei francize Pegas. Unitatea vine în completarea rețelei de magazine de la nivel național.

2018 înseamnă pentru Pegas deschiderea a patru noi magazine. Acestea se găsesc în Constanța, Suceava, Cluj şi Bucureşti – Băneasa. Compania a ajuns astfel la 8 magazine în toată România. În plus, vânzările Pegas au înregistrat o creștere a vânzărilor cu 40%.

Citeşte şi Consiliul Concurenţei, cu ochii pe economia colaborativă

 

Citiți și despre:

O părere la “Pegas deschide un nou concept store

  1. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - Pegas deschide un nou concept store

Comentariile nu sunt permise.