Magazin Real Foods Pipera Plaza

Se deschide un nou magazin Real Foods. Unde este situat?

12.12.2018

Magazin Real Foods Pipera Plaza. Retailerul deschide cel de-al doilea său magazin cu produse alimentare bio și gourmet din București. Unitatea se regăsește în Pipera Plaza. Având o suprafață totală de 120 mp și o gamă de peste 1.000 de produse listate, al doilea magazin brick & mortar deschis de Real Foods în Capitală a presupus o investiție de peste 300.000 de lei.

Magazin Real Foods Pipera Plaza. Noutăți

Ca element de noutate, noul magazin include și o zonă ready-meal, de produse calde oferite pe segmentul consumului de prânz.

„După o experiență de trei ani cu magazinul online și o evoluție încurajatoare, deschiderea celui de-al doilea magazin off-line Real Foods vine ca o confirmare a trecerii la o nouă fază de dezvoltare în business. Majoritatea clienților noștri ne-au spus că și-ar dori un loc fizic în care să poată intra în contact direct cu produsele alimentare pe care le cumpără. Magazinele noastre sunt spații concepute special pentru a evidenția produsele pe care noi le selectăm, iar consumatorii le pot testa și, totodată, pot afla mai multe informații despre producători, rețetele originale utilizate etc. Magazinele noastre offline au fost, totodată, un bun prilej să dezvoltăm și linia de produse ready-to-eat 2 Chefs, unde avem deja în jur de 50-60 de sortimente”, a declarat Mircea Draja, unul dintre fondatorii Real Foods.

Magazin Real Foods Pipera Plaza. Produse certificate bio

Lansat ca business antreprenorial online, în 2016, Real Foods a valorificat conceptul de proximitate în aprovizionarea cu produse alimentare naturale și produse certificate bio și gourmet. Acestea dețin standarde de calitate foarte stricte, provenind de la producătorii locali mici și medii.

La începutul lui 2017, Real Foods a lansat conceptul UCook, prin care livrează către cei interesați și preocupați de ceea ce mănâncă, rețete noi într-o cutie „la cheie”, cu toate ingredientele necesare, gata porționate și cu o reteță care explică pas cu pas cum să-ți gătești, ca un chef, prânzul sau cina, în 30-40 minute.

Anul acesta, business-ul Real Food s-a extins cu deschiderea primelor două magazine offline în București.

Echipa companiei caută și selectează produse pe criteriul gustului și al calității de la producătorii antreprenoriali mici și medii.  O parte din produsele bio provind de la parteneri din străinătate, respectând aceleași criterii de selecție.

Magazin Real Foods Pipera Plaza. Categoriile de produse alimentare includ:

 • pâine cu maia
 • ouă de fermă
 • produse lactate
 • specialități de carne tradiționale
 • carne de porc
 • pui de fermă crescut la sol
 • legume și fructe de la producători locali bio
 • dulciuri artizanale
 • miere
 • plante aromatice

Magazin Real Foods Pipera Plaza. Rezultate

„Rezultatele bune înregistrate de primele noastre magazine fizice ne încurajează să credem că există un segment de piață în creștere, iar noi ne dorim să reunim pe rafturile noastre produsele naturale, bio și gourmet de la micii producători din toate regiunile. Noi am început acest proces cumva invers, pentru că inițial ne-am concentrat pe online, iar acum extinderea în brick-and-mortar aduce clienți noi online și offline. În ceea ce privește performanța financiară, sperăm să ajungem anul viitor la o cifră de afaceri de 1 milion de euro cu cele două magazine și online-ul. Cât despre planurile de expansiune, pe termen lung credem că acest concept poate deveni un lanț cu acoperire națională, dar în același timp, oriunde am deschide, vrem să păstrăm specificitatea produselor”, a afirmat Mircea Draja.

Magazin Real Foods Pipera Plaza. Infrastructura companiei

Infrastructura companiei cuprinde, de asemenea, un depozit cu temperatură controlată. De asemenea, lanțul de frig este neîntrerupt de la producător până la clientul final.

În plus, infrastructura tehnologică asigură verificarea în timp real a stocurilor și monitorizarea preferințelor clienților.

Citește și Ajutor de stat pentru stimularea investițiilor: Anunțul Ministerului de Finanțe

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “Se deschide un nou magazin Real Foods. Unde este situat?

 1. Pingback: E-INFRA noul CEO. Cine este Daniel Farmache? | Jurnalul de Afaceri

 2. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - Se deschide un nou magazin Real Foods. Unde este situat?

Comentariile nu sunt permise.