Stiri: Retail

Magazin Reserved Shopping City Center Sibiu

Reserved deschide un magazin în Shopping City Center Sibiu

14.05.2019

Grupul polonez LPP a inaugurat cel de-al 50-lea magazin al rețelei din țara noastră. Unitatea este situată în centrul comercial Shopping City Center Sibiu. LPP este compania care operează pe piața locală brandurile Reserved, Cropp, House, Mohito și Sinsay.

Magazin Reserved Shopping City Center Sibiu. 2500 de metri pătrăți

Noul magazin ocupă o suprafață de aproximativ 2500 mp și este cel de al 16-lea magazin Reserved deschis la nivel local. Începând cu 26 aprilie, clienții sunt așteptați să descopere piese vestimentare reinterpretate și transformate de designerii Reserved în colecții prêt-à-porter casual pentru întreaga familie.

Magazin Reserved Shopping City Center Sibiu. Ce spune conducerea LPP România?

„România este una dintre pieţele cele mai dinamice pentru retail, iar pentru grupul LPP este țara care a înregistrat cea mai rapidă evoluție a vânzărilor în ultimii ani. De aceea, planurile noastre urmăresc în continuare atât consolidarea cât și extinderea prezenței noastre pe piața locală. Deși ne-am propus să deschidem 8 magazine până la jumătatea anului, am reușit să deschidem deja 10, până la finalul lunii aprilie. Avem echipe foarte bine pregătite și dedicate proiectelor, care au făcut ca fiecare deschidere de magazin să fie de succes”, a declarat Alina Bistreanu, Director General LPP România.

Conform acesteia, cele mai recente colecții Reserved sunt foarte apreciate de către consumatorii români.

”Rezultatele noastre demonstrează acest fapt. Suntem convinși că și sibienii vor fi cuceriți de calitatea și de diversitatea colecțiilor și vor găsi inspirație pentru a-și construi propriul stil”, a mai spus Alina Bistreanu.

Magazin Reserved Shopping City Center Sibiu. Expansiunea va continua

Pentru anul 2019, retailerul și-a propus să continue expansiunea pe piața locală. Astfel, LPP are ca obiectiv să adauge în portofoliul celor cinci branduri și alte magazine în noi orașe din țară. De asemenea, compania vrea să își consolideze prezența prin intermediul canalului e-commerce. Astfel, LPP a anunțat deja construcția unui centru de distribuție în România, dedicat operațiunilor online.

Grupul mizează pe apetitul românilor pentru colecții diverse, constante, inspiraționale și pe produse de calitate la prețuri avantajoase.

Citește și RAIKO Transilvania se va lista pe piața AeRO