Stiri: Retail

Magazin Victoria's Secret Bucuresti. Magazin Victoria's Secret Baneasa

Când deschide Victoria’s Secret primul magazin din România?

04.10.2019

Magazin Victoria’s Secret București. Magazin Victoria’s Secret Băneasa. Află când se deschide primul magazin Victoria’s Secret din țara noastră! Anunțul a fost făcut de companie, pe pagina sa de Facebook.

Primul magazin Victoria’s Secret din România se va deschide sâmbăta următoare, pe data de 12 octombrie. Unitatea va fi situată în Băneasa Shopping City.

Magazin Victoria’s Secret București. Ce mesaj transmite compania?

”E oficial octombrie. Luna Victoria’s Secret în România. Vino la marea deschidere din 12 octombrie, în Băneasa Shopping City.

Bonus: Primii 1000 de clienți care cumpără produse Victoria’s Secret în valoare de 100 ron vor primi un gift bag gratuit”, potrivit anunțului postat de Victoria’s Secret, pe pagina de Facebook.

Magazin Victoria’s Secret Băneasa. Băneasa Shopping City

Băneasa Shopping City a anunțat, la sfârșitul lunii martie, că deschiderea primului magazin Victoria’s Secret din România este programată pentru ultimul trimestru al acestui an. Acest magazin reprezintă o premieră pentru piața locală.

În cadrul magazinului din incinta Băneasa Shopping City va fi pusă la vânzare întreaga gamă de produse a brandului. Companiei i s-a dedicat un spațiu de peste 500 de metri pătrați. Magazinul va fi situat la parterul centrului comercial.

Magazin Victoria’s Secret București. O experiență unică de shopping

„Băneasa Shopping City și-a obișnuit clienții cu o experiență unică de shopping, găzduind cu precădere branduri internaționale de renume. Deschiderea magazinului Victoria’s Secret este un pas strategic important, pentru că unul dintre obiectivele de anul acesta este creșterea numărului brandurilor premium și exclusive din Băneasa Shopping City. Bineînțeles, până la finalul anului 2019, ni se vor alătura și alte branduri internaționale în premieră în România”, declara, pe 20 martie 2019, Răzvan Marcu, Chief Commercial Officer Băneasa Shopping City.

Citește și eMAG a deschis cel de-al patrulea Apple Shop în showroomul din Băneasa Shopping City