Magazine Agent PROFI

PROFI a ajuns la o reţea de 200 de Magazine Agent

18.05.2020

Magazine Agent PROFI. Luna mai a adus o realizare importantă pentru rețeaua PROFI. Este vorba de atingerea cifrei de 200 de Magazine Agent. În spatele reușitei se regăseşte o echipă dedicată, formată din oameni care cred în proiectul lor și se implică.

Magazine Agent PROFI. Cum funcţionează un astfel de supermarket?

În baza unor contracte de colaborare, prin proiectul Agent, PROFI încredințează administrarea unor magazine deja în funcțiune către persoane cu experiență dovedită în retail. Cel mai des, dar nu neapărat obligatoriu, agentul este un fost șef de magazin PROFI cu spirit antreprenorial. Este vorba de o persoană care alege să se implice în și mai mare măsură în activitățile unității sale și totodată își dorește mai multă larghețe în privința felului în care conduce echipa pe care și-o și selectează personal.

Numărul Magazinelor Agent crește impresionant. Acest lucru este încurajat de PROFI ca urmare a succesului dovedit de această formulă.

Magazinul Agent este o formă specifică acestei rețele. Acestea nu sunt o franciză. Spațiul în care funcționează, utilajele, echipamentele și stocul de marfă sunt în continuare în proprietatea PROFI. Modalitatea prin care Agentul își gestionează întreținerea magazinului, stocul de marfă și vânzările rămân în întregime la latitudinea sa.

În funcție de performanțele obținute, de profitul magazinului, acesta ajunge să obțină câștiguri motivante.

Magazine Agent PROFI. Avantaje

”În prezent, dacă dorești să începi o afacere în comerț ai multe costuri: închirierea spațiului, amenajarea, aprovizionarea, personalul, utilitățile și altele. Cu toate aceste costuri suportate, nu îți poate garanta nimeni succesul afacerii,” spune Marius Ivanov, agent PROFI.

Conform lui, principalul avantaj al acestei poziții este că devii antreprenor într-o afacere de succes. În plus, costurile sunt minime, iar profitul este decent.

Magazine Agent PROFI. Sute de clienţi

„La începutul anului 2019, am primit un magazin în Slatina, pe care îl consider acum ca a doua mea casă. Aici, împreună cu echipa pe care o coordonez, asigurăm peste 6.000 de produse sutelor de clienți care ne trec pragul zilnic. Odată intrat în familia PROFI, am beneficiat de training de specialitate și de suport 24 h din 24 h din partea specialiștilor companiei.

Am primit o serie de proceduri care mă ajută să îmi organizez activitatea echipei în fiecare zi și sfaturi constructive din partea angajaților companiei care vin periodic în magazin pentru a te ajuta când ai nevoie.

Avem unele din cele mai bune prețuri din piață, reclamă în mass-media și multe facilități la care mulți antreprenori doar visează. Un alt avantaj foarte important este că PROFI m-a lăsat să mă dezvolt. În urma rezultatelor pe care le-am avut, mi s-a aprobat la sfârșitul anului 2019 preluarea unui al doilea magazin în postura de Agent.

Împreună cu echipele din ambele magazine am avut rezultate bune în ultimele 6 luni și trebuie să recunosc că sunt în discuții cu PROFI ca să preiau un al treilea magazin. Mă simt foarte bine în postura de Agent și în siguranță, mai ales în această perioadă economică dificilă pentru mulți antreprenori români.”

Magazine Agent PROFI. Oportunităţi de promovare

PROFI se extinde cu sute de magazine în fiecare an, ceea ce face ca sute de poziții de șef și adjunct de șef de magazin să devină disponibile. Consecința este că această rețea prezintă poate cele mai puternice oportunități de promovare profesională din țară, într-unul dintre cele mai stabile domenii de activitate, așa cum a dovedit-o situația creată de actuala pandemie, iar Magazinul Agent se constituie și într-o școală deosebită unde se formează buni profesioniști în retail.

1.200 de magazine

PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România. Compania are peste 1.200 de magazine. Acestea funcționează în mai mult de 570 localități. Pentru ele lucrează peste 20.000 de angajați.

Citeşte şi Cine este noul acţionar majoritar al Coty Professional Beauty. Anunţul făcut de companie

 

 

 

 

Citiți și despre: